Rolluiken met obstakel detectie De Meern

Op de dag hebben we rolluiken geplaatst op een dakkapel in De Meern. De geleiders van deze rolluiken zijn antraciet van kleur en hebben een silver pantser. Als handige toevoeging is er obstakel detectie geïnstalleerd bij de rolluiken. Dit zorgt ervoor dat de rolluiken niet zomaar kunnen vastlopen. Je kunt hierdoor langer genieten van je rolluiken en alle bijbehorende voordelen.

Onze rolluiken zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Hierbij kun je ervoor kiezen om een rolluik op maat te laten plaatsen met bijvoorbeeld obstakel detectie om vastlopen te voorkomen. Onze rolluiken zijn vaak ook op afstand bedienbaar en bieden zo meer comfort in je woning.

Buiten de extra’s zijn onze rolluiken natuurlijk perfect voor het weren van zonlicht. Hiermee blijft warmte buiten en kun je ’s zomers heerlijk genieten van een koele woning. Bovendien heb je ook geen last van vroege zonnestralen of fel licht van de straat lantaarn.

Wilt je meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Heeft u interesse in rolluiken op maat of wilt u gewoon een standaard model? Neem dan nu contact op en wij komen bij jou langs voor een vrijblijvend advies gesprek.

 

Laat u niet langer verblinden!