Rolluiken met grijs pantser in Vleuten

We hebben op deze dag twee prachtige rolluiken geplaatst met een grijs pantser en witte cassette met witte geleiders. Voor extra geluidsdichtheid hebben deze rolluiken extra dikke lamellen gekregen. Met deze toevoeging aan de woning kunnen de bewoners heerlijk slapen zonder geluid van buitenaf en is de privacy in hun woning optimaal. De rolluiken zijn erg duurzaam en zullen veel langer meegaan dankzij de verdikte platen.

Aluminium rolluik lamellen

Het leefcomfort in deze woning is dankzij de rolluiken met dikke aluminium lamellen aanzienlijk verhoogd. De woning is niet alleen beter geïsoleerd maar is ook nog eens bijna helemaal geluiddicht wanneer de rolluiken gesloten zijn. Zowel warmte als kou wordt het hele jaar buiten gehouden waardoor je flink kunt besparen op energie kosten. Buiten de voordelen in je woning en de portemonnee wordt de buitenkant van je woning ook beschermd aangezien de ramen bedekt worden door de rolluiken. Onze rolluiken zijn zeer sterk en bestendig tegen de meest hevige weersomstandigheden. Wil je ook extra dikke rolluik lamellen gebruiken? Kies voor aluminium rolluik lamellen en isoleer je woning optimaal!

Wil je meer informatie over het plaatsen van rolluiken of wil je aluminium rolluiken laten plaatsen plaatsen? Onze rolluiken zijn zeer stevig en hebben een prachtig uiterlijk. Neem nu vrijblijvend contact op voor een advies gesprek op maat!Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 januari 2020

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.