Rolluiken met grijs pantser in Vleuten

We hebben op deze dag twee prachtige rolluiken geplaatst met een grijs pantser en witte cassette met witte geleiders. Voor extra geluidsdichtheid hebben deze rolluiken extra dikke lamellen gekregen. Met deze toevoeging aan de woning kunnen de bewoners heerlijk slapen zonder geluid van buitenaf en is de privacy in hun woning optimaal. De rolluiken zijn erg duurzaam en zullen veel langer meegaan dankzij de verdikte platen.

Aluminium rolluik lamellen

Het leefcomfort in deze woning is dankzij de rolluiken met dikke aluminium lamellen aanzienlijk verhoogd. De woning is niet alleen beter geïsoleerd maar is ook nog eens bijna helemaal geluiddicht wanneer de rolluiken gesloten zijn. Zowel warmte als kou wordt het hele jaar buiten gehouden waardoor je flink kunt besparen op energie kosten. Buiten de voordelen in je woning en de portemonnee wordt de buitenkant van je woning ook beschermd aangezien de ramen bedekt worden door de rolluiken. Onze rolluiken zijn zeer sterk en bestendig tegen de meest hevige weersomstandigheden. Wil je ook extra dikke rolluik lamellen gebruiken? Kies voor aluminium rolluik lamellen en isoleer je woning optimaal!

Wil je meer informatie over het plaatsen van rolluiken of wil je aluminium rolluiken laten plaatsen plaatsen? Onze rolluiken zijn zeer stevig en hebben een prachtig uiterlijk. Neem nu vrijblijvend contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!