Rolluiken De Meern

Op deze dag heeft Schaduw Zonwering 4 rolluiken gemonteerd aan een woning in De Meern. De rolluiken zijn voorzien van een ronde kap. Deze kap is erg stevig en zorgt voor de nodige bescherming van het rolluik. Zoals de bewoners ook weten gaan rolluiken gemiddeld 15 jaar. Zo kan er nu jaren lang gebruik worden gemaakt van de praktische voordelen van een rolluik. Denk hierbij niet alleen aan zonwering maar bijvoorbeeld ook aan bescherming en privacy. Met 4 rolluiken is de woning voor een groot deel voorzien van zonwering en beveiliging. Erg prettig voor de bewoners dat ze nu thuis kunnen komen en de kamers heerlijk koel zijn. Zonlicht zal dus voorlopig ook geen invloed meer hebben op de temperatuur in de kamers.

Rolluiken De Meern

Het laten plaatsen van rolluiken is voor de meeste mensen een prettige aangelegenheid. Rolluiken komen met een hand vol aan voordelen in het dagelijks leven. Voor je woning is er echter ook een groot voordeel, namelijk dat je woning met rolluiken meer waarde krijgt. Dit is voor veel huiseigenaren erg aantrekkelijk en vaak de beste beslissing. Wanneer het thuis vaak erg warm is en je minder prettig kunt leven ben vaak opzoek naar verkoeling. Het is dan ook misschien wel tijd om iets aan het zonlicht te doen. Overleg altijd met jouw zonwering specialist wat de beste keuze is voor jouw woning. Het plaatsen van rolluiken brengt vaak de meeste voordelen met zich mee. Ook zijn rolluiken het meest geschikt voor zonwering omdat ze van kunststof of aluminium zijn.

Wil je meer weten over rolluiken? En ben je benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!