Rolluik vervangen Nieuwegein

Op deze dag hebben we een rolluik vervangen in Nieuwegein. Het rolluik functioneerde niet meer naar wens en was al erg oud. Wanneer je rolluik op leeftijd problemen vertoont en het herstellen erg duur is, kun je het beste je rolluik laten vervangen. Ook de bewoners in deze woning hebben gekozen om hun rolluik te laten vervangen. Dit is een goede keuze geweest want nu hebben ze weer heel wat jaren aan voordelen en stijgt de waarde van hun woning weer.

Rolluik vervangen

Heeft je rolluik defecten en doet hij niet meer waarvoor hij bedoeld is? Dan is het misschien tijd om je rolluik te herstellen of zelfs te vervangen. Is de band gebroken of draait de motor niet meer? In de meeste gevallen kunnen we de defecten repareren. Is je rolluik intussen ouder dan 15 jaar? Dan is het goedkoper om je rolluik te vervangen. De gemiddelde levensduur van een rolluik is namelijk 15 jaar, dit betekent dat de onderhoudskosten flink zullen stijgen als je hem niet laat vervangen. Ook bij grote schade is het soms goedkoper om je rolluik te laten vervangen. Wanneer er te veel hersteld moet worden zullen de uren al snel oplopen en kun je beter kiezen voor een nieuw rolluik.

Is jouw rolluik ook aan vervanging toe? Wil je professionele service en montage? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

12 oktober 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.