Bruin rolluik Utrecht

We hebben deze dag een Bruin rolluik geplaatst in Utrecht bij de veemarkt. Het ging om de montage van een rolluik aan de voorzijde van de woning zijn aanbouw. De kleur van het rolluik past goed bij de woning en zijn aanbouw waardoor het huis nu helemaal compleet is. Het aanzicht van de woning is nu erg stijlvol en de bewoners kunnen een heleboel complimenten verwachten. Wanneer je de kleuren van je rolluik bijpassend maakt aan die van je woning ben je zeker van een stijgende woning prijs.

Rolluik Utrecht

Als woning eigenaar doe je er erg goed aan gedaan om een rolluik te laten plaatsen. Dit komt namelijk door de vele voordelen die een rolluik te bieden heeft waaronder de stijgende woning prijs. Een rolluik is de meest effectieve manier van zonwering. Dit komt namelijk door het materiaal dat verwerkt is in een rolluik. Rolluiken worden voornamelijk gemaakt van kunststof of aluminium dat strak op elkaar aansluit. De combinatie van zonwerende materialen en strakke aansluiting zorgt ervoor dat er geen enkel straaltje ligt door het rolluik heen komt.

Ben je van plan rolluiken te laten plaatsen? Overleg dan altijd eerst met je zonwering specialist wat de beste opties zijn! Wil je advies over rolluiken? Twijfel dan niet en neem contact met ons op voor een advies gesprek op maat!

 

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

17 oktober 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.