Zonwering Zeist

Zonwering Zeist

Bent u in de regio Zeist op zoek naar nieuwe binnen- of buitenzonwering? Tijdens de warme zomers van tegenwoordig is goede zonwering geen overbodige luxe. Bij Schaduw Zonwering leveren en monteren we een groot aanbod aan zonwering, van rolgordijnen voor binnen tot rolluiken voor buiten. Doordat wij onze producten op maat maken zit er altijd wel wat geschikts voor u bij. Neem gauw contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Of maak een afspraak op locatie in Zeist met één van onze experts. 

Houd uw woning koel met onze buitenzonwering 

Wilt u uw woning in Zeist ’s zomers lekker koel houden, dan is effectieve buitenzonwering een must. Bij Schaduw Zonwering zijn wij hierin gespecialiseerd. U kunt ons inschakelen voor: 

Rolluiken kopen in Zeist 

Eén van de meest verkochte soorten buitenzonwering is het rolluik. Rolluiken hangen we verticaal voor uw ramen, waardoor ze de zon volledig tegenhouden. Zo blijft het lekker koel in uw woning. Bovendien zijn ze ook geluidswerend en inbraakwerend. Met rolluiken slaat u dus meerdere vliegen in één klap. Onze rolluiken zijn daarnaast uniek door de zeer kleine rolluikkast. Tel daar de elektrische bediening nog eens bij en u heeft een topproduct. 

Screens 

Screens lijken een beetje op rolluiken, maar zijn gemaakt van doek. Ze zijn dan ook voornamelijk geschikt om in de zomer te gebruiken. Tijdens de zomer zijn ze erg effectief: ze beschermen uw woning in Zeist tegen de zon en de warmte. Het fijne is dat u van binnenuit door screens heen kunt kijken, terwijl dat van buitenaf niet mogelijk is. Screens zijn een elegante toevoeging aan uw woning en we maken ze graag speciaal voor u op maat. 

Kwalitatieve binnenzonwering 

Naast zonwering die buitenshuis wordt opgehangen hebben wij ook veel binnenzonwering in ons assortiment. Ook dit zijn innovatieve producten van hoge kwaliteit. Bovendien staan ze erg fraai in uw interieur. Ons assortiment binnenzonwering bestaat uit: 

 • Houten jaloezieën 
 • Aluminium jaloezieën 
 • Plisségordijnen 
 • Duette gordijnen 
 • Rolgordijnen 
 • Horren 

Hierom kiest u in Zeist voor Schaduw Zonwering 

Bij Schaduw Zonwering staat kwaliteit voorop, zowel van onze producten als van onze service. Desalniettemin profiteert u van scherpe prijzen. U kiest voor Schaduw Zonwering vanwege: 

 1. Ons ruime assortiment aan binnen- en buitenzonwering; 
 1. Onze kwalitatieve en super praktische elektrische zonwering; 
 1. Onze innovatieve producten, zoals de kleinste rolluikkast van Nederland; 
 1. Onze speciaal voor u op maat gemaakte producten; 
 1. Onze scherpe prijzen
 1. Onze service: wij leveren én monteren de zonwering. 

Wilt u ook zonwering van Schaduw Zonwering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen in Zeist. 

Laat u niet langer verblinden!