Zonwering Montfoort

Zonwering Montfoort

Vindt u het heerlijk om tijdens de warmere dagen van het jaar buiten te genieten van de felle zonnestralen? Maar merkt u dat diezelfde zonnestralen een nadelig effect heeft op het binnenklimaat van uw woning in Montfoort? Dan is het wellicht een goed idee om zonwering te overwegen voor uw huis. Vandaag de dag zijn er verschillende soorten zonwering te vinden wat betekent dat er altijd wel een variant zonwering is die perfect bij de uitstraling van uw woning past. Denk hierbij onder andere aan rolluiken, screens of een terrasscherm. Het maakt eigenlijk niet uit waar uw voorkeur naar uit gaat, want bij Schaduw Zonwering leveren wij deze soorten zonwering. Neem snel een kijkje in ons aanbod en wie weet komen wij binnenkort bij uw woning in Montfoort schitterende zonwering monteren!

Rolluiken worden steeds populairder

Vrijwel de meeste mensen kennen de rolluiken als dé zonwering die al jaren verplicht is voor huizen in Duitsland. Dit is niet geheel onbegrijpelijk aangezien rolluiken erom bekend staan dat ze het wooncomfort aanzienlijk verhogen. Zo zijn rolluiken isolerend, inbraakpreventief en zonwerend. Dit betekent dat rolluiken niet alleen de warmte in huis binnenhouden, maar tegelijkertijd ook voorkomen dat felle zonnestralen uw woning binnendringen. Op die manier wordt het niet warmer in huis wat ideaal is tijdens de warme zomermaanden.

Daarnaast zorgen rolluiken ervoor dat u meer privacy in huis krijgt. Wanneer u aan een drukke doorgaande weg woont, dan kunt u deze zonwering gemakkelijk laten zakken om pottenkijkers te voorkomen. Wilt u niet steeds heen en weer lopen om uw rolluiken te laten zakken? Dan is het bij Schaduw Zonwering mogelijk om automatische rolluiken te bestellen. Hiermee krijgt u een handige schakelaar waarmee u met één druk op de knop de zonwering laat zakken. Het is zelfs mogelijk om programma’s te programmeren, waardoor de rolluiken op een bepaald tijdstip automatisch sluiten en weer opengaan. Makkelijker kan haast niet.

Kies voor minder opvallende screens

Bij Schaduw Zonwering begrijpen wij als geen ander dat u het liefste niet de uitstraling van uw woning compleet wil veranderen. Wanneer dit het geval is, dan zijn rolluiken minder geschikt. Rolluiken zitten namelijk in een compacte kast die redelijk aanwezig zijn. Om toch de felle zonnestralen buiten de deur te houden zijn screens dé oplossing. Screens zijn niets meer dan een horizontaal doek dat aan de buitenkant van uw raam gemonteerd wordt. Hierdoor vallen screens minder op wat perfect is voor woningen met een moderne uitstraling. Benieuwd of screens geschikt zijn voor uw woning in Montfoort? Neem snel contact met ons op en onze specialisten komen graag bij u langs om te kijken welke mogelijkheden u heeft voor screens.

Creëer meer schaduw in de tuin met terrasschermen

Wanneer u de warme en zonnige dagen van het jaar het liefste buiten doorbrengt, dan is het volkomen te begrijpen dat u niet constant in de brandende zon wilt zitten. Zeker niet aangezien een te lange blootstelling aan Uv-stralen verschillende ziektes met zich mee kan brengen. Daarom is het belangrijker dan ooit tevoren om voldoende schaduwplekken in uw tuin te hebben. Om meer van deze plekken te creëren zijn onze terrasschermen een uitstekende keuze. Hiermee krijgt u in een handomdraai meer schaduw op uw terras, terwijl u tegelijkertijd geniet van een stijlvolle uitstraling. Wat wilt u nog meer?!

Schaduw Zonwering is dé specialist voor uw zonwering

Wilt u op korte termijn zonwering laten monteren bij uw woning in Montfoort? Maar bent u er nog niet helemaal over uit welke soort zonwering het beste bij uw woonsituatie past? Vraag dan snel een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze specialisten komen dan graag bij uw thuis om uw wensen te bespreken, de gewenste afmetingen te noteren en advies te geven. Op die manier ontdekt u al snel of rolluiken, screens of een terrasscherm het beste bij u past. Komt u liever bij ons langs? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij beschikken over een showroom in Utrecht die u op afspraak kunt bezoeken. Wanneer mogen wij u verwelkomen? De koffie staat in ieder geval alvast klaar!

Laat u niet langer verblinden!