Zonwering de Meern

Zonwering de Meern

Heeft uw woning in de Meern een gunstige ligging, waardoor u in de zomer de gehele dag geniet van zon in uw tuin of op het balkon? Maar merkt u dat hierdoor de temperatuur in huis snel stijgt? Dan is het een uitstekend idee om uw woning te voorzien van zonwering. Hiermee voorkomt u gemakkelijk dat de felle zonnestralen uw woning binnendringen wat ervoor zorgt dat de binnentemperatuur gelijk blijft. U hoeft met zonwering niet meer bang te zijn dat u last krijgt van plaknachten waarin u zich kapot zweet. Om uw woning in Vianen te voorzien van de beste zonwering tegen een aantrekkelijke prijs gaat u natuurlijk naar Schaduw Zonwering. Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van Zonwering in Utrecht en omgeving. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en wie weet mogen wij u binnenkort helpen het hoofd koel te houden in de zomer!

Rolluiken worden steeds populairder

Vrijwel de meeste mensen kennen de rolluiken als dé zonwering die al jaren verplicht is voor huizen in Duitsland. Dit is niet geheel onbegrijpelijk aangezien rolluiken erom bekend staan dat ze het wooncomfort aanzienlijk verhogen. Zo zijn rolluiken isolerend, inbraakpreventief en zonwerend. Dit betekent dat rolluiken niet alleen de warmte in huis binnenhouden, maar tegelijkertijd ook voorkomen dat felle zonnestralen uw woning binnendringen. Op die manier wordt het niet warmer in huis wat ideaal is tijdens de warme zomermaanden.

Daarnaast zorgen rolluiken ervoor dat u meer privacy in huis krijgt. Wanneer u aan een drukke doorgaande weg woont, dan kunt u deze zonwering gemakkelijk laten zakken om pottenkijkers te voorkomen. Wilt u niet steeds heen en weer lopen om uw rolluiken te laten zakken? Dan is het bij Schaduw Zonwering mogelijk om automatische rolluiken te bestellen. Hiermee krijgt u een handige schakelaar waarmee u met één druk op de knop de zonwering laat zakken. Het is zelfs mogelijk om programma’s te programmeren, waardoor de rolluiken op een bepaald tijdstip automatisch sluiten en weer opengaan. Makkelijker kan haast niet.

Luxe screens voor iedere woning in de Meern

Wilt u vooral het wooncomfort in uw woning verhogen zonder dat het aanzicht van uw woning enorm veranderd? Dan zijn screens zeker weten het overwegen waard voor uw woning in Vianen. Dit is namelijk een verticaal hangend scherm dat langs het raam wordt gemonteerd. Hiermee nemen screens nauwelijks ruimte in wat zorgt voor een ongekend moderne uitstraling. Daarnaast is het fijn om te weten dat u met screens geniet van een optimaal binnenklimaat doordat ongewenst zonlicht gefilterd wordt. Ook heeft u meer privacy doordat mensen van buitenaf niet meer naar binnen kunnen kijken. Het grootste verschil met rolluiken is hiermee dat u wel naar buiten kan blijven kijken.

Terrasschermen zijn onmisbaar voor uw tuin

Wanneer uw woning beschikt over een zonnig terras, dan kan het tijdens de warmste dagen van het jaar oncomfortabel zijn om buiten te zitten. Zeker als de zon constant op uw tuin schijnt wat ervoor zorgt dat u zich kapot zweet. Om het hoofd tijdens deze dagen koel te houden is het een uitstekend idee om een terrasscherm te laten monteren. Dit is een soort zonwering die u gemakkelijk kan uitschuiven, waardoor u de hele dag geniet van schaduw. Op die manier kunt u toch genieten van de warme zomerdag maar heeft u tegelijkertijd ook verkoeling. Bij Schaduw Zonwering hebben wij terrasschermen in verschillende kleuren zodat er altijd een exemplaar is die perfect bij uw woning past. Hiermee is een terrasscherm ideaal voor buitengenieters.

Haal uw zonwering bij Schaduw Zonwering

Overweegt u om uw woning in de Meern te voorzien van zonwering? Dan heeft u ongetwijfeld al gezien dat dit over het algemeen een flinke investering is. Bij Schaduw Zonwering geloven wij erin dat iedereen moet kunnen genieten van een optimaal binnenklimaat. Daarom vindt u bij ons verschillende soorten zonwering zoals rolluiken, screens en terrasschermen tegen een aantrekkelijke prijs. Om het nog mooier te maken zit de montage bij ons altijd bij de prijs inbegrepen. Al onze prijzen zijn inclusief montage, waardoor u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Maak gauw een afspraak met ons of kom langs in onze showroom in Utrecht, en wie weet laat u zich niet langer verblinden!

Laat u niet langer verblinden!