Zonwering Breukelen

Zonwering Breukelen

Schaduw Zonwering is in Breukelen dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Onze producten zijn ideaal om tijdens de warme zomers van tegenwoordig de warmte buiten de deur te houden. Wilt u uw woning in Breukelen ook beter beschermen tegen de zon? Kies dan voor één van onze kwalitatief hoogwaardige typen zonwering, zoals rolluiken, screens, markiezen of uitvalschermen. Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zijn ook continu scherp geprijsd. En naast het leveren van de zonwering komen we het ook graag bij u in Breukelen monteren. Neem gauw contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Buitenzonwering kopen in Breukelen 

Bent u in de regio Breukelen op zoek naar buitenzonwering? Onze onderstaande producten houden de zon op een zeer effectieve manier buiten uw woning: 

Weet u niet zeker welk type zonwering voor uw woning het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op! 

Rolluiken 

Veel van onze klanten kiezen voor rolluiken om de zon buiten te houden. Een slimme keuze, want dit is één van de meest effectieve soorten zonwering. Dit komt omdat ze werkelijk iedere zonnestraal tegenhouden. We monteren ze namelijk verticaal tegen uw ramen aan, waardoor er helemaal geen zonlicht meer naar binnen kan komen. Rolluiken zijn daarnaast erg stevig, waardoor ze extra veiligheid bieden tegen inbrekers. Daarnaast zijn ze ook erg effectief in het tegenhouden van geluid. De rolluiken van Schaduw Zonwering zijn door de zeer kleine rolluikkast en de elektrische bediening van hoge kwaliteit. 

Screens 

Ook screens doen goed hun werk als het gaat om het koel houden van uw woning in Breukelen. Met name voor de zomermaanden is dit een erg goed type zonwering. Het doek waarvan screens worden gemaakt ziet er daarnaast ook nog eens erg stijlvol uit. U kunt er vanuit uw woning doorheen naar buiten kijken, maar andersom is dit niet het geval. Wel zo fijn als u op uw privacy bent gesteld. Net als rolluiken maken we screens graag voor u op maat. 

Binnenzonwering kopen in Breukelen 

Zoekt u voor uw huis in Breukelen goede binnenzonwering? Ook daarvoor zit u goed bij Schaduw Zonwering. Zo kunt u bij ons terecht voor: 

 • Jaloezieën (hout of aluminium) 
 • Plisségordijnen 
 • Duette gordijnen 
 • Rolgordijnen 
 • Horren 

Onze binnenzonwering staat gegarandeerd fraai in uw interieur. Bovendien geniet u hiermee van optimaal wooncomfort tegen een scherpe prijs. 

Waarom u kiest voor Schaduw Zonwering 

Bij Schaduw Zonwering vinden we het belangrijk dat iedereen de kans heeft om te genieten van optimaal wooncomfort. U profiteert bij ons dan ook van: 

 • Een groot assortiment aan zonwering, voor zowel binnen als buiten; 
 • Elektrische bediening bij een groot deel van onze producten; 
 • Continue innovatie, zoals de kleinste rolluikkast van ons land; 
 • Producten die we speciaal voor u op maat maken; 
 • Inbegrepen levering en montage; 
 • En tegelijkertijd scherpe prijzen. 

Wilt u ook zonwering van Schaduw Zonwering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen in Breukelen. 

Laat u niet langer verblinden!