Zonwering Almere

Zonwering Almere

Bent u in Almere op zoek naar zonwering voor binnen of voor buiten? Schaduw Zonwering is al jarenlang specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in de regio Almere. Of u uw woning nu wilt beschermen tegen de warmte en de zon of hem beter wilt isoleren, wij hebben altijd een geschikte oplossing voorhanden. Wij maken verschillende typen zonwering voor u op maat, zoals rolluiken, screens, markiezen, jaloezieën of gordijnen. Bij ons bent u verzekerd van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Neem gerust eens contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij komen graag bij u langs in Almere om uw gewenste zonwering te monteren! 

Buitenzonwering op maat in Almere 

Bij Schaduw Zonwering vindt u een groot aanbod aan buitenzonwering in verschillende uitvoeringen. Iedere woning heeft wat anders nodig en daarom maken wij de zonwering altijd op maat. U kunt bij ons onder andere kiezen uit: 

Rolluiken 

Rolluiken behoren tot de meest populaire soort buitenzonwering. Dit type zonwering is dan ook multifunctioneel. Ten eerste houden rolluiken in de zomer de zon volledig buiten. Dit komt doordat ze verticaal tegen de ramen worden gemonteerd, waardoor er werkelijk geen zonnestraal meer langs kan. Rolluiken houden dus uw woning koel in de zomer, maar tegelijkertijd houden ze hem warm in de winter. Ze hebben namelijk uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor ze dus bijdragen aan een lagere energierekening. Wel zo fijn anno 2022. De rolluiken van Schaduw Zonwering staan daarnaast bekend om de hoge gebruikskwaliteit, mede dankzij de zeer kleine rolluikkast en de elektrische bediening. 

Screens 

Net als rolluiken worden screens loodrecht tegen de ramen aan geplaatst. Ze verschillen echter qua materiaal. Screens worden gemaakt van doek, waardoor ze vooral in de zomer goed van pas komen. Ze weten de zon en de warmte goed buitenshuis te houden. Tegelijkertijd kunt u er nog wel doorheen naar buiten kijken (andersom is dit niet het geval). Wij maken uw gewenste screens altijd graag op maat. 

Binnenzonwering kopen in Almere 

Naast buitenzonwering maken wij ook kwalitatieve zonwering voor binnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

 • Jaloezieën van hout 
 • Jaloezieën van aluminium 
 • Plisségordijnen 
 • Duette gordijnen 
 • Rolgordijnen 
 • Horren 

Deze typen zonwering hebben uiteraard ook een decoratieve functie. Samen met u kijken we welke uitvoering het beste bij uw interieur past. 

De voordelen van Schaduw Zonwering 

In de regio Almere zijn veel zonweringspecialisten gevestigd. Waarom u dan toch moet kiezen voor Schaduw Zonwering? Bekijk maar eens onderstaande voordelen: 

 • Zonwering in alle soorten en maten, zowel voor binnen als voor buiten; 
 • Innovatieve producten zoals zonwering met elektrische bediening en de kleinste rolluikkast van Nederland; 
 • Op maat gemaakte zonwering die altijd perfect past in uw woning; 
 • Levering en montage die bij de prijs is inbegrepen; 
 • Kwalitatieve zonwering tegen de scherpste prijzen

Wilt u ook zonwering van Schaduw Zonwering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen in Almere. 

Laat u niet langer verblinden!