Terrasoverkapping

Geniet langer van het buitenleven met een terrasoverkapping van Schaduw Zonwering

Een terrasoverkapping maakt het buitenleven een stuk aangenamer. Mocht het regenen dan kunt u nog lekker buiten zitten. Met een terrasoverkapping wordt u namelijk goed beschut tegen weer en wind. Ook blijft warmte langer hangen onder de overkapping, zodat u lekker kunt nagenieten van een zonnige dag.

 

Terrasoverkappingen zijn meestal gemaakt van aluminium, het dak van polycarbonaat of glas. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het dak. Tevens, is een terrasoverkapping uit te breiden met halogeen of LED verlichting, glaswanden en zonwering.

Terrasoverkapping van Schaduw Zonwering

Met een terrasoverkapping kunt u de hele dag genieten van het buiten leven. Of de zon nu schijnt of dat de regen met bakken uit de hemel valt, met een terrasoverkapping van Schaduw Zonwering zit je altijd comfortabel buiten. Bent u echt een buiten mens en wilt u ook in de herfst en winter buiten kunnen leven? Dan is een terrasoverkapping een uitgelezen optie om u te voorzien van extra leefruimte in de tuin gedurende het hele jaar. Tevens, is de overkapping ook uitbreidbaar met zonwering en kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om screens te plaatsen zodat u in de zomer niet wegsmelt.

 

 

Voordelen van een terrasoverkapping

  • Isolerende werking – warmte blijft langer hangen en wind en regeninval worden tegengehouden;
  • Verrijking van huis en tuin – passend in de stijl van uw woning en tuin: een geïntegreerd geheel;
  • Minder onderhoud aan kozijnen – weer en wind kunnen veel minder schade aanrichten;
  • Bescherming van uw tuinmeubelen – droog en beschermd: nooit meer schoonmaken na een bui;
  • Hele jaar door genieten – bij wisselvallig en slechter weer kunt u toch lekker buiten zitten;
  • Geen vergunning nodig – geen papierwerk bij het plaatsen van een overkapping.

 

Hoge kwaliteit

Bent u opzoek naar een terrasoverkapping voor uw tuin, terras of veranda?. Onze overkappingen zijn altijd van hoge kwaliteit en gaan erg lang mee. Ze zijn vervaardigd van een duurzame aluminium constructie. Het type dak dat we plaatsen bepaalt de uiteindelijk de sfeer in uw tuin. Dit kan zowel een dak van polycarbonaat als een glazen dak zijn. Polycarbonaat is een licht en sterk thermoplastisch kunststof. Het is slagvast, brandwerend en bestand tegen extreme temperaturen.

De kleuren RAL 9010, 9001 (beide tinten gebroken wit) en 7016 (antraciet) zijn de standaardkleuren die geleverd kunnen worden. Wilt u uw overkapping net iets anders dan de standaard, dan zijn er uiteraard meerdere opties mogelijk. Ook op het gebied van materialen en functionaliteit zijn er veel combinaties te bedenken: zo kunt u kiezen voor een houten constructie, sfeervolle verlichting, verandazonwering, glaswanden en een schuifpui.

Keurmerk en garantie

Alle terrasoverkappingen die Schaduw Zonwering levert zijn voorzien van het CE keurmerk. Op onze producten zit standaard 5 jaar fabrieksgarantie. Verzeker uzelf van meer ruimte om te leven en te ontspannen en plan een gratis en vrijblijvende afspraak in met onze specialisten!

 

verlichting, glaswanden en schuifpuien mogelijk
overkappingen voor tuin, terras en veranda
terrasoverkappingen van aluminium of hout
Materialen
  • Constructie: Aluminium of hout
  • Dak: Polycarbonaat of glas
  • Verlichting: LED of halogeen

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken