Screens Utrecht

Screens Utrecht

In de zomermaanden kan de temperatuur binnenhuis flink oplopen. Wilt u deze zomer de warmte buiten houden? Dan zijn screens een goede optie voor u. Wij leveren de beste screens bij u thuis in Utrecht. Onze specialisten plaatsen met veel precisie uw screens voor uw ramen. Vraag gauw een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met één van onze experts. 

De voordelen van screens als zonwering 

Screens zijn erg effectief als het gaat om het behouden van een aangename temperatuur in uw woning. Screens zijn doeken die aan de buitenkant van uw woning worden gemonteerd. Dit wordt strak langs het raam gedaan, waardoor ze nauwelijks ruimte in beslag nemen. De screens zorgen dat ongewenst zonlicht wordt tegengehouden. U bent ook verzekerd van optimale privacy. De doeken zijn namelijk zo gemaakt dat naar binnen kijken bijna onmogelijk is. Vanuit binnen kunt u natuurlijk wel naar buiten kijken en uw woonruimte is overdag altijd goed belicht.  

Screens kopen in Utrecht 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zorgvuldig goede screens plaatst in de omgeving van Utrecht? Dan bent u bij Schaduw Zonwering aan het juiste adres. Wij bieden hoge kwaliteit screens aan, voor eerlijke prijzen. Kom eens langs in onze showroom in de Meern of nodig ons uit om bij u thuis langs te komen. Wij komen ook in de avonduren langs, om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze klanten geven ons gemiddeld 4.8 van de 5 sterren. Mogen wij u ook aan de lijst van tevreden klanten toevoegen? 

Gratis advies op maat 

Wilt u een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met een zonwering specialist van Schaduw Zonwering inplannen? Wij geven u graag gratis en professioneel advies op maat voor de plaatsing van uw zonwering. Maak hiervoor gerust een afspraak aan huis. Wij komen ook ’s avonds langs als u dat beter uitkomt. Tijdens dit gesprek bespreken we uw persoonlijke wensen en behoeften voor uw nieuwe zonwering. Ook behandelen we uw budget en denken graag mee in een gepaste oplossing met betrekking tot de wensen en kosten. Wij kunnen u ook adviseren over de kleur van uw nieuwe zonwering. Na afloop van het gesprek ontvangt u een offerte op maat, afgestemd op uw voorkeuren en budget. Als u akkoord gaat met de offerte plannen we een datum in om de zonwering bij u in Utrecht te leveren of te plaatsen. 

Laat u niet langer verblinden!