Rolluiken Woerden

Rolluiken Woerden

Niets is vervelender dan op warme zomerdagen in een bloedheet huis thuiskomen. Dit wordt vrijwel altijd veroorzaakt doordat de zon de hele dag op de ramen loopt te schijnen. Wanneer u de gordijnen in huis niet dicht heeft, dan dringen deze felle zonnestralen uw woning binnen wat ervoor zorgt dat de binnentemperatuur al snel oploopt. Om dit te voorkomen zijn rolluiken voor uw woning in Woerden een uitstekende keuze. Rolluiken weren niet alleen het zonlicht in huis, maar zijn tegelijkertijd ook geluiddempend, inbraakvertragend en warmtewerend. Bij Schaduw Zonwering hebben wij al veel huizenbezitters in Woerden en omgeving mogen verblijden met kwalitatieve rolluiken tegen een betaalbare prijs. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Maak kennis met de voordelen van rolluiken

Denkt u aan rolluiken, dan denkt u hoogstwaarschijnlijk direct aan Duitsland. Niet zo verrassend aangezien rolluiken hier al jaren verplicht zijn en daardoor bij iedere woning te zien is. Ondanks de enorme populariteit bij onze oosterburen, komt deze zonwering ook steeds vaker in ons land voor. Dit komt vooral doordat rolluiken de volgende voordelen met zich meenemen voor woningen in Nieuwegein en omstreken:

 1. Zonwerend. Rolluiken hebben vanzelfsprekend uitstekende zonwerende eigenschappen. Onze rolluiken houden het licht van de zon zeer effectief buiten.
 2. Warmtewerend. Hiernaast hebben ze ook zeer goede warmtewerende eigenschappen. Als het buiten ’s zomers warm is, is uw woning het liefst een plek om verkoeling te zoeken. Dankzij onze rolluiken is dit absoluut het geval.
 3. Geluiddempend. Rolluiken houden niet alleen zonlicht buiten, maar ook geluid. Doordat ze een zeer goede isolerende werking hebben, zorgen ze ervoor dat er binnen veel minder geluid van buiten te horen is.
 4. Inbraakwerend. Rolluiken maken uw woning daarnaast ook een stukje veiliger. Als ze helemaal naar beneden zijn uitgerold, maken inbrekers geen kans om binnen te komen.
 5. Privacyverhogend. Tot slot zorgen rolluiken ook voor wat meer privacy in huis. Het is hiermee voor voorbijlopende voorbijgangers namelijk niet meer goed mogelijk om uw huis in te kijken.

Schaduw Zonwering is dé rolluik specialist

Woont u in de omgeving van Woerden en bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor de plaatsing van rolluiken? Dan zit u bij Schaduw Zonwering zeker weten goed. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met het leveren en plaatsen van rolluiken. Niet voor niets beschikken wij inmiddels over een showroom in de wijk de Meern in Utrecht waar u op afspraak al onze zonwering kunt bekijken. Hier kunt u ook direct alle voordelen van onze rolluiken ontdekken:

 • Kleinste rolluikkast van Nederland
  Onze rolluiken hebben de kleinste en meest compacte kast in Nederland. Hierdoor zien ze er mooi uit en passen ze naadloos tussen de rest van het exterieur in uw woning. Maar ondanks de kleine afmetingen van de kast is deze wel ontzettend stevig.
 • Elektrische bediening
  Bij gebruiksvriendelijke rolluiken hoort natuurlijk elektrische bediening. Daarom zijn al onze producten hier standaard mee uitgerust.
 • Slimme rolluiken
  Bij veel rolluiken leveren obstakels in de loop van het product problemen op. Met onze slimme rolluiken is dat echter niet het geval. Als er sprake is van weerstand of obstakels, dan detecteren ze dit automatisch, waardoor ze niet zomaar sluiten.
 • Veel keuze in kleuren
  Een rolluik is natuurlijk niet alleen maar functioneel, maar moet er ook mooi uitzien. Dankzij ons ruime aanbod aan verschillende kleuren is er altijd wel een tint die perfect bij uw woning past.
 • Geheel op maat gemaakt
  Ieder huis is anders. Daarom maken wij onze zonwering altijd volledig op maat, conform uw situatie en uw wensen.

Moderne elektrische rolluiken voor gemakkelijke bediening

Bij Schaduw Zonwering begrijpen wij als geen ander dat u niet de hele tijd naar het raam wilt lopen om de rolluiken te laten zakken. Daarom vindt u in ons assortiment niet alleen rolluiken in verschillende kleuren en formaten, maar ook exemplaren met een elektrische bediening. Al onze rolluiken kunnen geleverd worden met een vaste schakelaar waarmee u in een handomdraai de zonwering elektrisch bediend.

Heeft u liever een stijlvolle handzender waarmee u de rolluiken op afstand kunt bedienen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is bij ons zelfs mogelijk om een tijdschakelblok te leveren waarmee u verschillende programma’s kan instellen voor het automatisch laten zakken van uw rolluiken. Op die manier heeft u nooit meer last van zonnestralen in huis.

Wat zijn de prijzen van rolluiken?

Veel mensen zijn huiverig bij de aanschaf van rolluiken, omdat het een flinke investering is. Daarom is het volkomen te begrijpen dat u graag voorafgaand wilt weten wat de uiteindelijke kosten zijn. Toch is het belangrijk om te weten dat het benoemen van een exacte prijs lastig is voor onze zonwering. Dit komt voornamelijk doordat wij zonwering op maat aanbieden. Iedere woning en woonsituatie is anders wat betekent dat wij allereerst bij u langs zullen komen voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Op basis hiervan krijgen wij een goed beeld van uw woning en wensen, waardoor één van onze specialisten een offerte kan gaan opstellen. Op die manier weet u precies wat rolluiken voor uw woning in Woerden gaan kosten.

Geniet van rolluiken inclusief montage

Wanneer u besluit om uw rolluiken bij Schaduw Zonwering te halen, dan profiteert u altijd van goedkope rolluiken inclusief montage. Onze rolluiken zijn geschikt voor vrijwel iedere woning in Woerden en omgeving wat betekent dat de montage voor ons kinderspel is. Voor het monteren van uw rolluiken, spreken wij van tevoren graag met u een dag uit waarop wij kunnen langskomen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw rolluiken op een vakkundige en professionele manier worden geplaatst, zodat u binnen enkele uren zorgeloos kunt genieten. Maak snel een afspraak bij één van onze specialisten om u niet langer te laten verblinden door vervelende zonnestralen!

Laat u niet langer verblinden!