Rolluiken Utrecht

Rolluiken Utrecht

Wilt u rolluiken laten plaatsen in Utrecht? Rolluiken worden in Nederland steeds vaker geplaatst. Logisch, als u kijkt naar de voordelen: ze werken zowel warmtewerend als geluiddempend en inbraakvertragend. Schaduw Zonwering is in Utrecht dé specialist in het leveren en monteren van rolluiken. Wij bieden kwalitatieve producten en professionele, betaalbare service. Maak gauw een vrijblijvende afspraak met één van onze experts in Utrecht en profiteer van gratis en professioneel advies op maat over rolluiken. 

De voordelen van rolluiken 

Rolluiken zijn een veel gekozen variant van buitenzonwering. Niet voor niets, want ze hebben vele voordelen voor woningen in Utrecht: 

 1. Zonwerend. Rolluiken hebben vanzelfsprekend uitstekende zonwerende eigenschappen. Onze rolluiken houden het licht van de zon zeer effectief buiten. 
 1. Warmtewerend. Hiernaast hebben ze ook zeer goede warmtewerende eigenschappen. Als het buiten ’s zomers warm is, is uw woning het liefst een plek om verkoeling te zoeken. Dankzij onze rolluiken is dit absoluut het geval. 
 1. Geluiddempend. Rolluiken houden niet alleen zonlicht buiten, maar ook geluid. Doordat ze een zeer goede isolerende werking hebben, zorgen ze ervoor dat er binnen veel minder geluid van buiten te horen is.  
 1. Inbraakwerend. Rolluiken maken uw woning daarnaast ook een stukje veiliger. Als ze helemaal naar beneden zijn uitgerold, maken inbrekers geen kans om binnen te komen. 
 1. Privacyverhogend. Tot slot zorgen rolluiken ook voor wat meer privacy in huis. Het is hiermee voor voorbijlopende voorbijgangers namelijk niet meer goed mogelijk om uw huis in te kijken. 

Waarom kiezen voor rolluiken bij Schaduw Zonwering? 

Woont u in de regio Utrecht, dan is Schaduw Zonwering voor u dé specialist op het gebied van rolluiken. Wij bieden producten van de allerhoogste kwaliteit, maar wel tegen scherpe prijzen. 

5 redenen waarom u voor ons kiest: 

 1. Kleinste rolluikkast van Nederland 
  Onze rolluiken hebben de kleinste en meest compacte kast in Nederland. Hierdoor zien ze er mooi uit en passen ze naadloos tussen de rest van het exterieur in uw woning. Maar ondanks de kleine afmetingen van de kast is deze wel ontzettend stevig. 
 1. Elektrische bediening 
  Bij gebruiksvriendelijke rolluiken hoort natuurlijk elektrische bediening. Daarom zijn al onze producten hier standaard mee uitgerust.  
 1. Slimme rolluiken 
  Bij veel rolluiken leveren obstakels in de loop van het product problemen op. Met onze slimme rolluiken is dat echter niet het geval. Als er sprake is van weerstand of obstakels, dan detecteren ze dit automatisch, waardoor ze niet zomaar sluiten. 
 1. Veel keuze in kleuren 
  Een rolluik is natuurlijk niet alleen maar functioneel, maar moet er ook mooi uitzien. Dankzij ons ruime aanbod aan verschillende kleuren is er altijd wel een tint die perfect bij uw woning past. 
 1. Geheel op maat 
  Ieder huis is anders. Daarom maken wij onze zonwering altijd volledig op maat, conform uw situatie en uw wensen.  

Elektrische rolluiken 

Zoekt u in Utrecht elektrische rolluiken, dan zit u goed bij Schaduw Zonwering. Wij vinden het belangrijk dat u uw zonwering gemakkelijk kunt bedienen. Elektrische bediening is dan essentieel. Wij leveren al onze rolluiken daarom met een vast schakelaar, waar u ze elektrisch mee kunt bedienen. Heeft u liever een stijlvolle handzender waarmee u de motor op afstand bedient, dan is dat ook mogelijk. Hetzelfde geldt voor een tijdschakelklok om zelf een programma mee samen te stellen. 

Rolluiken Utrecht prijzen 

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van rolluiken voor uw woning in Utrecht? Het noemen van precieze prijzen voor onze producten is lastig. Wij maken immers uw rolluiken volledig op maat. Daarbij is ieders woonsituatie weer anders. Daarom komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Op basis hiervan maakt één van onze specialisten een offerte voor u op. Zo weet u precies wat uw rolluiken u gaan kosten. Voor een wat globalere schatting kunt u ook altijd ons offerteformulier invullen. Op basis van de door u ingevulde gegevens maken wij dan een prijsopgave voor u op. 

Goedkope rolluiken inclusief montage in Utrecht 

Kiest u voor Schaduw Zonwering, dan profiteert u van goedkope rolluiken inclusief montage. Onze zonwering is geschikt voor ieder type woning in Utrecht en omstreken en is van zeer hoge kwaliteit. Toch zijn onze producten zeer goed betaalbaar, zeker omdat wij altijd onze rolluiken leveren inclusief montage. Hier hoeft u zich dus niet druk om te maken, want dit zit gewoon bij de service in. Laat u niet langer verblinden en vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met één van onze specialisten. 

Laat u niet langer verblinden!