Rolluiken Nieuwegein

Overweegt u om voor uw woning in Nieuwegein rolluiken te laten plaatsen? Dan bent u zeker weten niet de enige. De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om rolluiken te laten plaatsen. Volkomen te begrijpen aangezien rolluiken meer voordelen met zich meebrengt dan alleen het weren van zonlicht in huis. Het is namelijk ook warmtewerend, geluiddempend en inbraakvertragend. Wanneer u in de omgeving van Nieuwegein op zoek bent naar rolluiken, dan bent u bij Schaduw Zonwering aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van zonwering en bieden daardoor kwalitatieve producten aan met een professionele en betaalbare service. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Maak kennis met de voordelen van rolluiken

Denkt u aan rolluiken, dan denkt u hoogstwaarschijnlijk direct aan Duitsland. Niet zo verrassend aangezien rolluiken hier al jaren verplicht zijn en daardoor bij iedere woning te zien is. Ondanks de enorme populariteit bij onze oosterburen, komt deze zonwering ook steeds vaker in ons land voor. Dit komt vooral doordat rolluiken de volgende voordelen met zich meenemen voor woningen in Nieuwegein en omstreken:

 1. Zonwerend. Rolluiken hebben vanzelfsprekend uitstekende zonwerende eigenschappen. Onze rolluiken houden het licht van de zon zeer effectief buiten. 
 1. Warmtewerend. Hiernaast hebben ze ook zeer goede warmtewerende eigenschappen. Als het buiten ’s zomers warm is, is uw woning het liefst een plek om verkoeling te zoeken. Dankzij onze rolluiken is dit absoluut het geval. 
 1. Geluiddempend. Rolluiken houden niet alleen zonlicht buiten, maar ook geluid. Doordat ze een zeer goede isolerende werking hebben, zorgen ze ervoor dat er binnen veel minder geluid van buiten te horen is.  
 1. Inbraakwerend. Rolluiken maken uw woning daarnaast ook een stukje veiliger. Als ze helemaal naar beneden zijn uitgerold, maken inbrekers geen kans om binnen te komen. 
 1. Privacyverhogend. Tot slot zorgen rolluiken ook voor wat meer privacy in huis. Het is hiermee voor voorbijlopende voorbijgangers namelijk niet meer goed mogelijk om uw huis in te kijken. 

Redenen om in zee te gaan met Schaduw Zonwering

Wanneer u in Nieuwegein en omgeving woont, dan is Schaduw Zonwering de beste keuze om uw woning te voorzien van rolluiken. Wij bevinden ons in de Meern in Utrecht wat betekent dat wij snel bij u thuis kunnen zijn voor de montage. Hierbij is het handig om te weten dat al onze rolluiken altijd beschikken over de allerhoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Toch geniet u bij ons van nog meer voordelen, namelijk:

 • Kleinste rolluikkast van Nederland
  Onze rolluiken hebben de kleinste en meest compacte kast in Nederland. Hierdoor zien ze er mooi uit en passen ze naadloos tussen de rest van het exterieur in uw woning. Maar ondanks de kleine afmetingen van de kast is deze wel ontzettend stevig.
 • Elektrische bediening
  Bij gebruiksvriendelijke rolluiken hoort natuurlijk elektrische bediening. Daarom zijn al onze producten hier standaard mee uitgerust.
 • Slimme rolluiken
  Bij veel rolluiken leveren obstakels in de loop van het product problemen op. Met onze slimme rolluiken is dat echter niet het geval. Als er sprake is van weerstand of obstakels, dan detecteren ze dit automatisch, waardoor ze niet zomaar sluiten.
 • Veel keuze in kleuren
  Een rolluik is natuurlijk niet alleen maar functioneel, maar moet er ook mooi uitzien. Dankzij ons ruime aanbod aan verschillende kleuren is er altijd wel een tint die perfect bij uw woning past.
 • Geheel op maat gemaakt
  Ieder huis is anders. Daarom maken wij onze zonwering altijd volledig op maat, conform uw situatie en uw wensen.

Moderne elektrische rolluiken voor gemakkelijke bediening

Wilt u niet constant naar het raam hoeven te lopen om uw rolluiken te laten zakken zodra u last heeft van de felle zonnestralen? Dat begrijpen wij bij Schaduw Zonwering als geen ander! Daarom vindt u in ons assortiment niet alleen rolluiken in verschillende kleuren en formaten, maar ook exemplaren met een elektrische bediening. Al onze rolluiken kunnen geleverd worden met een vaste schakelaar waarmee u in een handomdraai de zonwering elektrisch bediend.

Heeft u liever een stijlvolle handzender waarmee u de rolluiken op afstand kunt bedienen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is bij ons zelfs mogelijk om een tijdschakelblok te leveren waarmee u verschillende programma’s kan instellen voor het automatisch laten zakken van uw rolluiken. Op die manier heeft u nooit meer last van zonnestralen in huis.

Prijzen van rolluiken in Nieuwegein

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van rolluiken voor uw woning in Nieuwegein? Het noemen van precieze prijzen voor onze producten is lastig. Wij maken immers uw rolluiken volledig op maat. Daarbij is iedere woonsituatie weer anders. Daarom komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Op basis hiervan stelt één van onze specialisten een offerte voor u op. Zo weet u precies wat uw rolluiken gaan kosten. Voor een wat globalere schatting kunt u ook altijd ons offerteformulier invullen. Op basis van de door u ingevulde gegevens maken wij dan een prijsopgave voor u op. Wel zo handig als u op korte termijn al wilt gaan investeren in kwalitatieve rolluiken.

Goedkope rolluiken inclusief montage

Wanneer u besluit om uw rolluiken bij Schaduw Zonwering te halen, dan profiteert u altijd van goedkope rolluiken inclusief montage. Onze rolluiken zijn geschikt voor vrijwel iedere woning in Nieuwegein en omgeving wat betekent dat de montage voor ons kinderspel is. Voor het monteren van uw rolluiken, spreken wij van tevoren graag met u een dag uit waarop wij kunnen langskomen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw rolluiken op een vakkundige en professionele manier worden geplaatst, zodat u binnen enkele uren zorgeloos kunt genieten. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij één van onze specialisten om u niet langer te laten verblinden door vervelende zonnestralen!

Laat u niet langer verblinden!