Rolluiken Houten

Rolluiken Houten

Overweegt u om voor uw woning in Houten rolluiken te laten plaatsen? Dan bent u zeker weten niet de enige. De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om rolluiken te laten plaatsen. Volkomen te begrijpen aangezien rolluiken meer voordelen met zich meebrengen dan alleen het weren van zonlicht in huis. Het is namelijk ook warmtewerend, geluiddempend en inbraakvertragend. Wanneer u in de omgeving van Nieuwegein op zoek bent naar rolluiken, dan bent u bij Schaduw Zonwering aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van zonwering en bieden daardoor kwalitatieve producten aan met een professionele en betaalbare service. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Ontdek de vele voordelen van rolluiken

Vrijwel iedereen die regelmatig naar Duitsland gaat is inmiddels wel bekend met de rolluiken. Deze zonwering is al jaren verplicht bij onze oosterburen, omdat het de veiligheid in huis verhoogt. Niet zo vreemd dus dat iedere woning in Duitsland is voorzien van rolluiken. Ondanks dat rolluiken bij onze oosterburen de standaard zijn, komt deze zonwering steeds vaker voor in Nederland. De voornaamste reden hiervoor is dat felle zonnestralen niet meer in huis kunnen komen en het hierdoor aangenaam is in huis tijdens warme zomerdagen. Toch zijn er nog meer redenen waarom rolluiken te nemen voor uw woning in Haren en omgeving:

 1. Zonwerend. Rolluiken hebben vanzelfsprekend uitstekende zonwerende eigenschappen. Onze rolluiken houden het licht van de zon zeer effectief buiten.
 2. Warmtewerend. Hiernaast hebben ze ook zeer goede warmtewerende eigenschappen. Als het buiten ’s zomers warm is, is uw woning het liefst een plek om verkoeling te zoeken. Dankzij onze rolluiken is dit absoluut het geval.
 3. Geluiddempend. Rolluiken houden niet alleen zonlicht buiten, maar ook geluid. Doordat ze een zeer goede isolerende werking hebben, zorgen ze ervoor dat er binnen veel minder geluid van buiten te horen is.
 4. Inbraakwerend. Rolluiken maken uw woning daarnaast ook een stukje veiliger. Als ze helemaal naar beneden zijn uitgerold, maken inbrekers geen kans om binnen te komen.
 5. Privacyverhogend. Tot slot zorgen rolluiken ook voor wat meer privacy in huis. Het is hiermee voor voorbijlopende voorbijgangers namelijk niet meer goed mogelijk om uw huis in te kijken.

Schaduw Zonwering is dé rolluik specialist

Woont u in de omgeving van Houten en bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor de plaatsing van rolluiken? Dan zit u bij Schaduw Zonwering zeker weten goed. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met het leveren en plaatsen van rolluiken. Niet voor niets beschikken wij inmiddels over een showroom in de wijk de Meern in Utrecht waar u op afspraak al onze zonwering kunt bekijken. Hier kunt u ook direct alle voordelen van onze rolluiken ontdekken:

 • Kleinste rolluikkast van Nederland
  Onze rolluiken hebben de kleinste en meest compacte kast in Nederland. Hierdoor zien ze er mooi uit en passen ze naadloos tussen de rest van het exterieur in uw woning. Maar ondanks de kleine afmetingen van de kast is deze wel ontzettend stevig.
 • Elektrische bediening
  Bij gebruiksvriendelijke rolluiken hoort natuurlijk elektrische bediening. Daarom zijn al onze producten hier standaard mee uitgerust.
 • Slimme rolluiken
  Bij veel rolluiken leveren obstakels in de loop van het product problemen op. Met onze slimme rolluiken is dat echter niet het geval. Als er sprake is van weerstand of obstakels, dan detecteren ze dit automatisch, waardoor ze niet zomaar sluiten.
 • Veel keuze in kleuren
  Een rolluik is natuurlijk niet alleen maar functioneel, maar moet er ook mooi uitzien. Dankzij ons ruime aanbod aan verschillende kleuren is er altijd wel een tint die perfect bij uw woning past.
 • Geheel op maat gemaakt
  Ieder huis is anders. Daarom maken wij onze zonwering altijd volledig op maat, conform uw situatie en uw wensen.

Geniet van op afstand bedienbare rolluiken

Niets is vervelender dan iedere keer naar het raam te moeten lopen om uw rolluiken bij felle zonnestralen te laten zakken. Zeker wanneer het een bewolkte dag is waarbij de zon zich soms maar een paar uren laat zien. Om u een hele rit door het huis te besparen hebben wij bij Schaduw Zonwering elektrische rolluiken in ons assortiment opgenomen. Dit zijn rolluiken die gemakkelijk met behulp van een vaste schakelaar te bedienen zijn. Vanzelfsprekend zijn onze elektrische rolluiken net als onze gewone rolluiken verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

Voldoet een vaste schakelaar toch niet helemaal aan uw wensen? Dan is het mogelijk om bij ons een tijdschakelblok te bestellen. Met behulp van dit apparaat kunt u zelfstandig verschillende programma’s instellen waarmee u uw rolluiken automatisch kunt laten zakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opkomen en ondergaan van de zon. Op die manier heeft u nooit meer last van zonnestralen in huis.

Wat zijn de prijzen van rolluiken in Houten?

Bij Schaduw Zonwering hebben wij de afgelopen jaren veel huizenbezitters mogen verblijden met schitterende zonwering zoals rolluiken. Hierdoor weten wij inmiddels als geen ander dat de uiteindelijke prijs van rolluiken een grote rol speelt bij de definitieve keuze voor uw woning. Zeker wanneer u een groot huis heeft, wilt u natuurlijk niets liever weten dan waar u aan toe bent bij de aanschaf van zonwering. Toch is het belangrijk om te weten dat de uiteindelijke prijs van rolluiken sterk afhankelijk is van uw persoonlijke voorkeuren en de gewenste afmetingen. Iedere woning en woonsituatie is anders wat betekent dat wij altijd bij u langs moeten komen voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Zodra wij een goed beeld hebben van uw wensen en uw woning, is het voor ons mogelijk om een offerte op te stellen. Dit geeft u een goede indicatie voor de kosten van rolluiken voor uw woning in Houten en omgeving.

Schaduw Zonwering levert rolluiken inclusief montage

Heeft u besloten dat u op korte termijn uw woning wilt voorzien van rolluiken? Dan is het handig om te weten dat u bij Schaduw Zonwering altijd rolluiken inclusief montage krijgt. Dit betekent dat de montage altijd bij de uiteindelijke prijs is inbegrepen, zodat u direct weet wat u kunt verwachten. Daarnaast leveren wij rolluiken op maat wat inhoudt dat onze zonwering voor vrijwel iedere woning in Nijkerk geschikt is en het monteren voor ons een eitje is.

Om uw rolluiken te kunnen monteren, spreken wij van tevoren graag met u een dag af waarop wij kunnen langskomen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw rolluiken op een vakkundige en professionele manier worden geplaatst zodat u binnen enkele uren zorgeloos kunt genieten. Maak snel een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, of kies voor een vrijblijvend adviesgesprek, en wie weet houdt u tijdens de warmere dagen van het jaar het hoofd koel in huis!

Laat u niet langer verblinden!