Raamdecoratie

Verfraaiing binnenshuis met optimale efficiëntie

Raamdecoratie heeft als hoofdfuncties zonlicht buiten uw woning te houden en inkijk van buitenaf te voorkomen. Daarnaast helpt kwalitatief goede raamdecoratie, afhankelijk van het seizoen, om de kou of warmte te weren en uw woning beter geïsoleerd te houden.

Daarnaast kleedt u uw woning met de verschillende soorten jaloezieën (ook wel “luxaflex” genoemd), gordijnen of shutters van Schaduw Zonwering in een passende stijl aan. U creëert op een functionele manier sfeer aan uw woning. Wij ondersteunen u bij uw keuze, zodat de raamdecoratie goed aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Raamdecoratie op maat, passende zonwering binnenshuis

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een goede sfeer. Daarbij is het belangrijk dat de persoonlijke aspecten van uw interieur naar voren komen. Schaduw Zonwering heeft voor ieder interieur, van klassiek tot modern, passende raambekleding. Het assortiment bestaat o.a. uit houten en aluminium jaloezieënplissé- en Duette gordijnenrolgordijnen, allen vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal.

De kwaliteitsraamdecoratie van Schaduw Zonwering zorgt tevens voor betere isolatie: ’s winters zal de warmte in huis beter behouden worden en in de zomer blijft het binnen koeler. Wij kijken samen met u naar de gewenste hoeveelheid verduistering, uw interieur en de lichtinval van uw woning, om te komen tot de perfecte oplossing op maat.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven uw interieur een warme uitstraling. Ze zijn toepasbaar op rechte ramen in zowel moderne als klassieke interieurs. Van houtstructuur tot mat gelakt en van natuurlijk antiek tot hout met hoogglans finish.

Aluminium jaloezieën

Een aluminium jaloezie is het ideale product voor elke denkbare ruimte. Jaloezieën vervaardigd uit aluminium zijn geschikt voor ramen van alle afmetingen en vormen, waaronder meer bijzondere raamvormen zoals trapezium ramen. De eigenschappen decoratief en functioneel komen helemaal tot hun recht als u spreekt over aluminium jaloezieën.

Plisségordijnen

Plisségordijnen bieden uitkomst wanneer u qua gordijn naast decoratie en functionaliteit ook belang hecht aan veelzijdigheid. Rond, driehoek of vierkant: plisségordijnen zijn perfect voor alle ramen van elke vorm. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in het product te plaatsen, zijn plisségordijnen een perfect product voor uw slaapkamer.

Duette® gordijnen

De juiste lichtinval in elke kamer. Met een stijlvolle Duette zorgt u voor optimaal evenwicht tussen warmte, kou en licht. Naast meer woongenot zult u het resultaat van een Duette terugzien in uw lagere energierekening. Door hun dubbele (maar toch lichte) stoflaag zijn ze namelijk extra isolerend.

Schaduw Zonwering biedt u een rijke keuze aan stoffen – zowel in meer als mindere mate verduisterend – en plaatst Duette gordijnen voor elk type raam. Bovendien worden Duettes standaard geplaatst met kindveilige bediening. Tot slot is dit type gordijn in meerdere richtingen in en uit te schuiven.

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat: traditionele producten die heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen. De hoeveelheid licht (en privacy) is eenvoudig te bepalen, aangezien u het gordijn tot elke hoogte af kunt rollen. Rolgordijnen hoeven niet per se volledig te verduisteren. Naast volledige verduistering bieden wij ook versies die meer transparantie bieden. Dit resulteert in mooi gefilterd daglicht. Ook zijn onze rolgordijnen effectief in het weren van vocht.

Modellen

Laat u niet langer verblinden!