Raamdecoratie

Verfraaiing binnenshuis met optimale efficiëntie

Raamdecoratie heeft als hoofdfuncties zonlicht buiten uw woning te houden en inkijk van buitenaf te voorkomen. Daarnaast kleedt u uw woning met de verschillende soorten jaloezieën (ook wel “luxaflex”genoemd), gordijnen of shutters van Schaduw Zonwering in een passende stijl aan
  •  Om de kou of warmte te weren
  •  Om uw woning beter geïsoleerd te houden
  •  Warmtewering (fijn voor de gasrekening)
  •  Voegt een functionele sfeer toe
  •  Persoonlijke wensen
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 155 beoordelingen
js_loader

Raamdecoratie op maat, passende zonwering binnenshuis

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een goede sfeer. Daarbij is het belangrijk dat de persoonlijke aspecten van uw interieur naar voren komen. Schaduw Zonwering heeft voor ieder interieur, van klassiek tot modern, passende raambekleding. Het assortiment bestaat o.a. uit houten en aluminium jaloezieënplissé- en Duette gordijnenrolgordijnen, allen vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal.

De kwaliteitsraamdecoratie van Schaduw Zonwering zorgt tevens voor betere isolatie: ’s winters zal de warmte in huis beter behouden worden en in de zomer blijft het binnen koeler. Wij kijken samen met u naar de gewenste hoeveelheid verduistering, uw interieur en de lichtinval van uw woning, om te komen tot de perfecte oplossing op maat.

Wat klanten over ons zeggen op Google

Namens de bewoners van onze VvE Het Hogerhuis te Vleuten offerte aangevraagd. Hebben uiteindelijk gekozen voor het knikarmscherm Verona type Ipanema van 500cm x 300cm in de kleur RAL 7016.Is allemaal zeer vlotjes verlopen en geleverd tegen een zeer scherpe prijs met als bijkomend voordeel geen aanbetaling en betaling pas NA montage. Kortom een klein bedrijf met grote prestaties! Zeker het aanbevelen waard.
Theo Ruijter
Theo Ruijter
13:48 21 Mar 23
Super snelle actieEen maand eerder geplaats dan afgesprokenHeel erg fijn
Anita Zuin-Oosterhuis
Anita Zuin-Oosterhuis
16:47 19 Mar 23
Vanaf de eerste opmeting tot en met de uiteindelijke plaatsing en afwerking van het nieuwe zonnescherm vakkundig werk geleverd.
Jaap Boom
Jaap Boom
15:01 16 Mar 23
Goede communicatie, scherpe prijs.
Jorrit Breemer
Jorrit Breemer
15:24 09 Mar 23
Eind november 2022 zijn er bij ons 8 rolluiken geplaatst en pas nu een review.Bij toeval bij dit bedrijf terecht gekomen - mede door de positieve reviews - en gevraagd naar een offerte wat prima bleek te passen in ons budget.Na inmeten en goed advies vervolgens door Bobby hen de opdracht gegeven en eind november volgde de afspraak voor plaatsing door Rocco en Fred, zeer vriendelijke en gedreven monteurs.Inmiddels zijn we bijna 3 maanden verder, de rolluiken hebben vorst en windkrachten al voor de kiezen gehad en er is geen enkel nadeel te bespeuren, geen geruis of geklapper oid en open en dicht loopt als een zonnetje.Daarnaast waren wij nieuwsgierig naar de energiezuinige werking en ons gevoel zegt dit zeker scheelt, binnenshuis koelt ’s nachts minder af dan voorheen (bij dezelfde instelling thermostaat).Wij zijn superblij met deze rolluiken, ook voor het oog zien ze er echt mooi uit en kunnen Schaduw Zonwering van harte aanbevelen.
Pim van Zwieten
Pim van Zwieten
08:40 21 Feb 23
Wat en service zeg! Er was iets niet helemaal ok met ons rolluik (deukje in de kap) kwamen de monteurs achter tijdens de montage.Dit werd meteen doorgegeven en een nieuwe besteld. De rekening hoefden we uiteindelijk pas te betalen nadat de nieuwe kap gemonteerd was. ZO GA JE MET JE KLANTEN OM! Wat een service zeg.En oh ja het luik is fantastisch en zijn we erg blij mee.
stefan85713
stefan85713
08:39 08 Feb 23
js_loader

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven uw interieur een warme uitstraling. Ze zijn toepasbaar op rechte ramen in zowel moderne als klassieke interieurs. Van houtstructuur tot mat gelakt en van natuurlijk antiek tot hout met hoogglans finish.

Aluminium jaloezieën

Een aluminium jaloezie is het ideale product voor elke denkbare ruimte. Jaloezieën vervaardigd uit aluminium zijn geschikt voor ramen van alle afmetingen en vormen, waaronder meer bijzondere raamvormen zoals trapezium ramen. De eigenschappen decoratief en functioneel komen helemaal tot hun recht als u spreekt over aluminium jaloezieën.

Plisségordijnen

Plisségordijnen bieden uitkomst wanneer u qua gordijn naast decoratie en functionaliteit ook belang hecht aan veelzijdigheid. Rond, driehoek of vierkant: plisségordijnen zijn perfect voor alle ramen van elke vorm. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in het product te plaatsen, zijn plisségordijnen een perfect product voor uw slaapkamer.

Duette® gordijnen

De juiste lichtinval in elke kamer. Met een stijlvolle Duette zorgt u voor optimaal evenwicht tussen warmte, kou en licht. Naast meer woongenot zult u het resultaat van een Duette terugzien in uw lagere energierekening. Door hun dubbele (maar toch lichte) stoflaag zijn ze namelijk extra isolerend.

Schaduw Zonwering biedt u een rijke keuze aan stoffen – zowel in meer als mindere mate verduisterend – en plaatst Duette gordijnen voor elk type raam. Bovendien worden Duettes standaard geplaatst met kindveilige bediening. Tot slot is dit type gordijn in meerdere richtingen in en uit te schuiven.

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat: traditionele producten die heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen. De hoeveelheid licht (en privacy) is eenvoudig te bepalen, aangezien u het gordijn tot elke hoogte af kunt rollen. Rolgordijnen hoeven niet per se volledig te verduisteren. Naast volledige verduistering bieden wij ook versies die meer transparantie bieden. Dit resulteert in mooi gefilterd daglicht. Ook zijn onze rolgordijnen effectief in het weren van vocht.

Modellen

Laat u niet langer verblinden!