Zonnescherm Woerden uitbouw

Aan de uitbouw van deze woning in Woerden hebben we een prachtig zonnescherm geplaatst. Het zonnescherm dan we hier geplaatst hebben in woerden heeft een gesloten cassette. De gesloten cassette zorgt ervoor dat het zonnescherm helemaal afgesloten zit wanneer deze dicht is. Hierdoor kan er geen vuil bij komen en is het zonnescherm afgesloten voor insecten. De gesloten cassette zorgt ervoor dat je weinig onderhoud hebt. Met de extra montage steun die we hebben aangebracht is het zonnescherm extra stevig en daardoor gaat het scherm langer mee. Bovendien ligt de duurzaamheid van dit scherm hierdoor hoger en dat wordt erg gewaardeerd door de bewoners. Ook is het doek bij dit type zonnescherm altijd beschermt tegen verschillende weersinvloeden.

Zonnescherm Woerden

Een prachtig zonnescherm in Woerden geeft je de mogelijkheid om weer volop te genieten van het buitenleven in de zomer. Het zorgt voor een heerlijke schaduw en een lekker koele binnen temperatuur. Je kunt nu dus lekker genieten van je terras met een mooi uitzicht. Een zonnescherm is erg praktisch voor het weren van zonlicht. Maar daarbij ziet het er ook heel erg mooi uit waardoor je een leuke zomersfeer creëert op je terras. Met een zonnescherm van Schaduw Zonwering heb je een mooie plek om te zitten. Een terras waar je een mooie schaduwplek hebt is natuurlijk geen overbodige luxe. Ook wordt met een zonnescherm je binnenwoning gelijk een stuk koeler.

Wil je ook een prachtig zonnescherm in Woerden? Lekker genieten van de zomer en zitten op het terras? Neem dan nu contact op want we kunnen ook jouw terras voorzien van een prachtig duurzaam zonnescherm!

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

8 februari 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.