Rolluik Woerden

Aan deze 2 onder 1 kap woning in Woerden hebben we deze dag 2 rolluiken geplaatst. De rolluiken zijn voorzien van een wandbediening en kunnen gemakkelijk van binnen uit worden versteld. Ze zijn gemonteerd tegen het metselwerk aan waardoor het rolluik strak tegen de woning aan zit. Dit geeft een mooie look aan de woning en zorgt voor extra veiligheid. Het eind resultaat is weer prachtig geworden en de bewoners zijn erg tevreden over deze toevoeging aan hun woning. Aan de onderzijde sluiten de rolluiken netjes aan op de waterslangen. De gehele montage is tot op de puntjes perfect gedaan waardoor de bewoners het optimale uit hun rolluiken kunnen halen.

Rolluik Woerden

Een rolluik brengt veel voordelen met zich mee die allemaal een aanwinst zijn voor je woning. Bovendien gaan de rolluiken van Schaduw Zonwering gemiddeld 15 jaar mee. Dankzij de goede montage en materialen die wij leveren zijn de rolluiken erg duurzaam. Behalve zonwering zijn rolluiken echter de beste bescherming voor je woning. Bovendien zijn ze gemaakt om de ergste weersomstandigheden te doorstaan. Zo blijven je ramen beschermd en vangen de rolluiken alles op. Wel adviseren we altijd om de rolluiken regelmatig te onderhouden en schoon te maken. Op deze manier zorg je ervoor dat de levensduur van je rolluik wordt verlengd.

Wil je ook rolluiken voor je woning? Advies van echte zonwering specialisten? Neem dan contact met ons op en krijg het advies waar je naar op zoek bent!

 

Laat u niet langer verblinden!