Vleuten – Twee rolluiken monteren

Vleuten – Twee rolluiken op 1e verdieping monteren

Schaduw Zonwering heeft twee elektrisch bediende rolluiken geplaatst op een één gezinswoning in Vleuten. De rolluiken zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen met een wandbediening. De elektra kabels van de rolluiken hebben we door de geleiders van het rolluik laten lopen en door het kozijn naar binnen geboord. Aan de binnenzijde hebben we de kabels netjes afgewerkt in kabelgoten naar het stopcontact.

Aan de achterzijde van de kap van het rolluik hebben we compriband geplakt dit is zwart en zet uit, hierdoor zijn de rolluiken ook aan de bovenzijde licht en water dicht. De onderlat van het rolluik loopt netjes aan op de bestaande aluminium waterslag.

Vleuten ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

21 februari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.