Verano Ritzscreen Utrecht

Op deze dag hebben we een Verano Ritzscreen geplaatst aan een woning in Utrecht tuindorp. De Verano Ritzscreen is volledig wind vast en insect werend. Dit ritzscreen is één van de beste screens die er verkrijgbaar is. Hij is speciaal ontworpen voor grotere ramen. Hij is bestand tegen alle weersinvloeden en blijft te allen tijde strak langs het raam staan. Met een Verano Ritzscreen is bijna elk raam te voorzien van hoge kwaliteit zonwering. De wind vaste geleiders zorgen ervoor dat het screen altijd blijft zitten en je geen zorgen hoeft te maken om de harde wind.

Verano Ritzscreen

Een Verano Ritzscreen maakt je woning een stuk comfortabeler. Hij wordt standaard geleverd met elektrische bediening naar keuze. Kies voor een afstandbediening of muurbediening om de werking van je screen gemakkelijker te maken. Geen gedoe met handbediening maar toch een scherpe prijs. Wil je echt optimaal comfort in het bedienen van je screen? Kies dan voor de Somfy home motion app voor je mobiel. Met de home motion app kun je altijd gebruik maken van de bediening van je screen en heb je de afstandbediening altijd in je zak.

Wil je ook een Verando Ritzscreen en optimaal comfort in je woning? Neem dan nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend advies gesprek!

 

Laat u niet langer verblinden!