Verano Ritzscreen Utrecht

Op deze dag hebben we een Verano Ritzscreen geplaatst aan een woning in Utrecht tuindorp. De Verano Ritzscreen is volledig wind vast en insect werend. Dit ritzscreen is één van de beste screens die er verkrijgbaar is. Hij is speciaal ontworpen voor grotere ramen. Hij is bestand tegen alle weersinvloeden en blijft te allen tijde strak langs het raam staan. Met een Verano Ritzscreen is bijna elk raam te voorzien van hoge kwaliteit zonwering. De wind vaste geleiders zorgen ervoor dat het screen altijd blijft zitten en je geen zorgen hoeft te maken om de harde wind.

Verano Ritzscreen

Een Verano Ritzscreen maakt je woning een stuk comfortabeler. Hij wordt standaard geleverd met elektrische bediening naar keuze. Kies voor een afstandbediening of muurbediening om de werking van je screen gemakkelijker te maken. Geen gedoe met handbediening maar toch een scherpe prijs. Wil je echt optimaal comfort in het bedienen van je screen? Kies dan voor de Somfy home motion app voor je mobiel. Met de home motion app kun je altijd gebruik maken van de bediening van je screen en heb je de afstandbediening altijd in je zak.

Wil je ook een Verando Ritzscreen en optimaal comfort in je woning? Neem dan nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend advies gesprek!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

23 januari 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.