Leidsche Rijn Utrecht – Rolluik

Leidsche Rijn Utrecht – Rolluik monteren in ’t zand

Schaduw Zonwering heeft een elektrisch bedien rolluik geplaatst op de 1e verdieping van een hoekwoning in Leidsche Rijn Utrecht. Het rolluik is te bedienen met een wandbediening, de elektra van het rolluik hebben we netjes met kabelgoten weggewerkt.

Aan de bovenzijde en de achterzijde van de kap van het rolluik hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit. Hierdoor zijn de rolluiken ook aan de bovenzijde licht en water dicht. De onderlat van het rolluik loopt aan de onderzijde op de stenen waterdorpelstenen, hierdoor is ook de onderzijde netjes afgesloten.

Leidsche Rijn Utrecht ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , , , , ,

Gepubliceerd op

21 februari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.