Utrecht – Ritsscreens monteren in Parkwijk

Ritsscreens monteren in Parkwijk

Schaduw Zonwering heeft 2 ritsscreens en 2 traditionele screens geplaatste bij buren van elkaar in de wijk Parkwijk, gelegen in Utrecht. De ritsscreens zijn gemonteerd aan een een-gezinswoning en op het kozijn geplaatst. Doordat de ritsscreens op het kozijn zijn gemonteerd vallen ze mooi binnen het metselwerk. Er is gebruik gemaakt van Brel motoren die aan de binnen zijde van de woning met een opbouwschakelaar bediend worden. Door de rits die in beide geleiders zit verwerkt, zit het doek erg strak en is alles afgesloten. Doordat het geheel is afgesloten kunnen de screens ook perfect fungeren als horren tegen overlast van insecten. Doordat er gekozen is voor een wat donkerder antraciet doek kan er moeilijk van buiten naar binnen gekeken worden, maar wel andersom. Hierdoor neemt de privacy in de woningen toe.

Parkwijk ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

 

Vaardigheden

, , , , , , ,

Gepubliceerd op

16 januari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.