Utrecht – Ritsscreens ’t zand Leidsche Rijn

Ritsscreens monteren in Leidsche Rijn

Schaduw Zonwering heeft 2 ritsscreens gemonteerd in het Utrechtse Leidsche Rijn. Doordat de ritsscreens gemonteerd zijn op het kozijn vallen ze mooi binnen het metselwerk van de woning. Beide screens zijn op de eerste verdieping gemonteerd. Zowel de geleiders als het doek zijn antraciet, dit past erg goed bij de grijze kleur van de kozijnen.Er is voor ritsscreens gekozen, omdat deze ook als hor kunnen dienen. Zeker op hoogte kan er in het voorseizoen veel overlast zijn van insecten. De ritsscreens hebben dan een dubbelfunctie, waarin ze niet alleen mooi zijn maar ook erg praktisch

Leidsche Rijn ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.