Utrecht Leidsche Rijn – Terrasscherm

Utrecht Leidsche Rijn – Terrasscherm

Aan een nieuwbouw woning in Leidsche Rijn heeft Schaduw Zonwering een prachtig terrasscherm geplaatst. Het gaat hier om een volledig gesloten cassette wat zorgt voor een betere bescherming van het doek tegen de elementen.

Het terrasscherm is voorzien van een IO motor van Somfy van het type Sunea 50 IO, dit heeft als groot pluspunt doek rek compensatie. Deze motor zorgt ervoor dat het doek ten alle tijden mooi op spanning blijft en de voorlijst goed in de cassette komt te zitten bij het sluiten van het scherm

Voor extra stevigheid is het terrasscherm is vastgezet met chemisch ankers.

Leidsche Rijn ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , , , ,

Gepubliceerd op

18 december 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.