Terrasschermen ’t Zand

Op deze dag hebben we 4 buren blij kunnen maken met een terrasscherm van Serrano. Het terrasscherm zit stevig gemonteerd op een aluminium muurstrip. Met de krachtige somfy sunea motor is het terrasscherm helemaal klaar voor gebruik. De 4 buren vonden het allemaal tijd voor een terrasscherm zodat ze in de zomer maanden eindelijk eens comfortabel in de tuin kunnen zitten. Het terrasscherm met zijn materialen is op deze manier het perfecte terrasscherm. De krachtige motor en de aluminium muurstrip maakt het een duurzaam terrasscherm die lang mee zal gaan.

Terrasschermen

Een terrasscherm is de ideale zonwering voor in de zomermaanden. Lekker in de tuin kunnen vertoeven zonder de felle zon in het gezicht is iets waar we allemaal naar verlangen. Met een terrasscherm kun je jouw wens ook uitlaten komen. Maak je leefomgeving comfortabeler en geniet in de zomermaanden lekker van je tuin. Een terrasscherm is natuurlijk verstelbaar en dit kun je gebruiken gedurende de dag wanneer de zon verplaatst. Je kunt zelf de hoek van het terrasscherm bepalen. Zo kun je de hele dag genieten van schaduw op je terras en is het geen probleem wanneer de zon lager staat.

Wil je ook een van de beste terrasschermen? Een krachtige motor en de beste montage? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 september 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.