Terrasschermen ’t Zand

Op deze dag hebben we 4 buren blij kunnen maken met een terrasscherm van Serrano. Het terrasscherm zit stevig gemonteerd op een aluminium muurstrip. Met de krachtige somfy sunea motor is het terrasscherm helemaal klaar voor gebruik. De 4 buren vonden het allemaal tijd voor een terrasscherm zodat ze in de zomer maanden eindelijk eens comfortabel in de tuin kunnen zitten. Het terrasscherm met zijn materialen is op deze manier het perfecte terrasscherm. De krachtige motor en de aluminium muurstrip maakt het een duurzaam terrasscherm die lang mee zal gaan.

Terrasschermen

Een terrasscherm is de ideale zonwering voor in de zomermaanden. Lekker in de tuin kunnen vertoeven zonder de felle zon in het gezicht is iets waar we allemaal naar verlangen. Met een terrasscherm kun je jouw wens ook uitlaten komen. Maak je leefomgeving comfortabeler en geniet in de zomermaanden lekker van je tuin. Een terrasscherm is natuurlijk verstelbaar en dit kun je gebruiken gedurende de dag wanneer de zon verplaatst. Je kunt zelf de hoek van het terrasscherm bepalen. Zo kun je de hele dag genieten van schaduw op je terras en is het geen probleem wanneer de zon lager staat.

Wil je ook een van de beste terrasschermen? Een krachtige motor en de beste montage? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!