Terrasscherm Leidsche Rijn extra uitval

We hebben weer eens een prachtig terrasscherm geplaatst. Dit keer hebben we dit prachtige terrasscherm mogen plaatsen aan deze woning in Leidsche Rijn. Het terrasscherm is op afstand bedienbaar met een compacte afstandbediening. Het scherm beschikt over een krachtige motor van Somfy wat de doek kwaliteit verbeterd. Dankzij deze motor is er namelijk extra doek rek compensatie.  De bewoners kunnen nu dus genieten van een duurzaam terrasscherm. Daarnaast is het scherm ook gemakkelijk te verstellen wanneer de schaduw zich verplaatst. Ook heeft het terrasscherm extra uitval waardoor er nog meer schaduw gecreëerd kan worden dan bij gewone schermen. Met dit gloednieuwe terrasscherm kan er nu in de zomer weer volop genoten worden van het buiten leven. Tenslotte zorgt het terrasscherm voor een koele woning aan de binnen kant en heerlijke schaduw aan de buitenkant.

Terrasscherm Leidsche Rijn

Met een terrasscherm van Schaduw Zonwering kan de zomer niet meer stuk. Met zo’n terrasscherm kun je namelijk heerlijk genieten van de tuin zonder last te hebben van het felle zonlicht. In de zomer maanden wordt je tuin het meest gebruikt. Begrijpelijk, want bovendien willen we op mooie dagen lekker in de tuin zitten. Daarentegen is het vaak minder prettig om de hele tijd in de felle zon te zitten. Het zou namelijk heel fijn zijn als we lekker in de tuin konden zitten zonder last te hebben van de zon.

Wil je deze zomer ook lekker in de tuin kunnen zitten zonder last te hebben van de felle zon in je gezicht? Neem dan nu contact met ons op en laat je zelf adviseren op maat door een van onze specialisten!

 

Laat u niet langer verblinden!