Terrasscherm Leidsche Rijn extra uitval

We hebben weer eens een prachtig terrasscherm geplaatst. Dit keer hebben we dit prachtige terrasscherm mogen plaatsen aan deze woning in Leidsche Rijn. Het terrasscherm is op afstand bedienbaar met een compacte afstandbediening. Het scherm beschikt over een krachtige motor van Somfy wat de doek kwaliteit verbeterd. Dankzij deze motor is er namelijk extra doek rek compensatie.  De bewoners kunnen nu dus genieten van een duurzaam terrasscherm. Daarnaast is het scherm ook gemakkelijk te verstellen wanneer de schaduw zich verplaatst. Ook heeft het terrasscherm extra uitval waardoor er nog meer schaduw gecreëerd kan worden dan bij gewone schermen. Met dit gloednieuwe terrasscherm kan er nu in de zomer weer volop genoten worden van het buiten leven. Tenslotte zorgt het terrasscherm voor een koele woning aan de binnen kant en heerlijke schaduw aan de buitenkant.

Terrasscherm Leidsche Rijn

Met een terrasscherm van Schaduw Zonwering kan de zomer niet meer stuk. Met zo’n terrasscherm kun je namelijk heerlijk genieten van de tuin zonder last te hebben van het felle zonlicht. In de zomer maanden wordt je tuin het meest gebruikt. Begrijpelijk, want bovendien willen we op mooie dagen lekker in de tuin zitten. Daarentegen is het vaak minder prettig om de hele tijd in de felle zon te zitten. Het zou namelijk heel fijn zijn als we lekker in de tuin konden zitten zonder last te hebben van de zon.

Wil je deze zomer ook lekker in de tuin kunnen zitten zonder last te hebben van de felle zon in je gezicht? Neem dan nu contact met ons op en laat je zelf adviseren op maat door een van onze specialisten!

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

19 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.