Terrasscherm Houten uitbouw verlengde montagesteun

Aan deze woning in Houten hebben we een nieuw terrasscherm geplaatst aan de uitbouw van de uitbouw van de woning. Het terrasscherm is voorzien van een verlengde montagesteun voor extra stevigheid. Het grote terrasscherm zal voor de bewoners een nieuwe leefomgeving creëren. Want nu kunnen ze lekker genieten van het buiten weer in de zomermaanden. Niet alleen is het nu lekker om buiten te zitten maar zorgt het terrasscherm ook voor een leuke sfeer en een prachtig gezicht.

Terrasscherm Houten uitbouw

Met een nieuw terrasscherm aan je uitbouw zorg je voor nog meer leefbaar woon oppervlak. Nu zijn de zomermaanden volledig buiten te beleven en blijft je woning aan de binnenkant lekker koel. De leefruimte die je hebt is erg belangrijk en dan wil je natuurlijk graag dat het voor je gezin comfortabel is. Je wilt in de zomer graag verkoeling en je wilt rustig aan de achterzijde van je woning kunnen zitten. Met een nieuw terrasscherm kun je in de zomer weer comfortabel leven en gebruik maken van de ruimte in je achtertuin. Een terrasscherm zorgt net als een uitbouw dat je leefbaar woonoppervlak vergroot wordt.

Ben je ook opzoek naar meer leefruimte en wil je in de zomer lekker genieten van het buiten leven? Twijfel niet en neem contact met ons op want we kunnen ook jouw leefruimte vergroten!

 

Laat u niet langer verblinden!