Terrasscherm Houten uitbouw verlengde montagesteun

Aan deze woning in Houten hebben we een nieuw terrasscherm geplaatst aan de uitbouw van de uitbouw van de woning. Het terrasscherm is voorzien van een verlengde montagesteun voor extra stevigheid. Het grote terrasscherm zal voor de bewoners een nieuwe leefomgeving creëren. Want nu kunnen ze lekker genieten van het buiten weer in de zomermaanden. Niet alleen is het nu lekker om buiten te zitten maar zorgt het terrasscherm ook voor een leuke sfeer en een prachtig gezicht.

Terrasscherm Houten uitbouw

Met een nieuw terrasscherm aan je uitbouw zorg je voor nog meer leefbaar woon oppervlak. Nu zijn de zomermaanden volledig buiten te beleven en blijft je woning aan de binnenkant lekker koel. De leefruimte die je hebt is erg belangrijk en dan wil je natuurlijk graag dat het voor je gezin comfortabel is. Je wilt in de zomer graag verkoeling en je wilt rustig aan de achterzijde van je woning kunnen zitten. Met een nieuw terrasscherm kun je in de zomer weer comfortabel leven en gebruik maken van de ruimte in je achtertuin. Een terrasscherm zorgt net als een uitbouw dat je leefbaar woonoppervlak vergroot wordt.

Ben je ook opzoek naar meer leefruimte en wil je in de zomer lekker genieten van het buiten leven? Twijfel niet en neem contact met ons op want we kunnen ook jouw leefruimte vergroten!

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

8 februari 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.