Terrasscherm Houten op beugels

Aan deze woning in Houten hebben we een prachtig terrasscherm op beugels geplaatst. Met dit nieuwe terrasscherm zullen de bewoners in de zomermaanden geen last meer hebben van de zon. Het is nu weer mogelijk om met familie en vrienden tijd door te brengen in de tuin. Deze aanwinst voor de woning biedt de bewoners weer de mogelijkheid om het heerlijke buitenleven te ervaren.

Terrasscherm Houten

In de zomermaanden wil je natuurlijk vaak gebruik maken van je terras. Op de warme dagen is het vaak fijn om schaduw te hebben op je terras. De felle zon in je gezicht wil je liever vermijden. Het terrasscherm dient ook als verlengstuk voor je woning waardoor het wooncomfort toe neemt en je in de zomer meer ruimte hebt om te leven. Een terrasscherm van Schaduw Zonwering biedt je een comfortabele plek om buiten te leven gedurende de hele dag. De zomerdagen zijn nu weer buiten te beleven.

Terrasscherm Houten op beugels plaatsen

Wil je ook genieten van de zomermaanden in de tuin zonder het felle zonlicht dat in je gezicht schijnt? Neem dan nu contact op want we kunnen ook jou voorzien van een prachtig terrasscherm!

 

Laat u niet langer verblinden!