Terrasscherm Houten op beugels

Aan deze woning in Houten hebben we een prachtig terrasscherm op beugels geplaatst. Met dit nieuwe terrasscherm zullen de bewoners in de zomermaanden geen last meer hebben van de zon. Het is nu weer mogelijk om met familie en vrienden tijd door te brengen in de tuin. Deze aanwinst voor de woning biedt de bewoners weer de mogelijkheid om het heerlijke buitenleven te ervaren.

Terrasscherm Houten

In de zomermaanden wil je natuurlijk vaak gebruik maken van je terras. Op de warme dagen is het vaak fijn om schaduw te hebben op je terras. De felle zon in je gezicht wil je liever vermijden. Het terrasscherm dient ook als verlengstuk voor je woning waardoor het wooncomfort toe neemt en je in de zomer meer ruimte hebt om te leven. Een terrasscherm van Schaduw Zonwering biedt je een comfortabele plek om buiten te leven gedurende de hele dag. De zomerdagen zijn nu weer buiten te beleven.

Terrasscherm Houten op beugels plaatsen

Wil je ook genieten van de zomermaanden in de tuin zonder het felle zonlicht dat in je gezicht schijnt? Neem dan nu contact op want we kunnen ook jou voorzien van een prachtig terrasscherm!

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

8 februari 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.