Terrasscherm en rolluiken Utrecht Parkwijk

We hebben deze dag een terrasscherm en rolluiken geplaatst aan deze woning in Utrecht Parkwijk. Het terrasscherm is verstelbaar door middel van een afstand bediening. De bewoners kunnen nu rustig in de tuin zitten en op hun gemak het terrasscherm verstellen. De rolluiken die we geplaatst hebben zorgen ervoor dat de woning nu lekker koel blijft en dat de ramen beschermd zijn. Ook de rolluiken zijn verstelbaar door middel van een afstand bediening. Met dit complete pakket aan zonwering producten kunnen de bewoners in de zomer weer comfortabel leven zonder het gevoel te hebben dat ze in een sauna zitten. De gehele achterzijde van deze woning wordt in de zomer nu beschermt tegen de warmte. Echter zijn de rolluiken het hele jaar een praktisch middel voor het beschermen van je woning. Bovendien zorgen ze ervoor dat er goed geïsoleerd wordt in de winter.

Terrasscherm en rolluiken

Met een terrasscherm en rolluiken is je woning helemaal klaar voor de zomer. Want op deze manier heb je geen last meer van de warmte in huis. Bovendien wil niemand dat zijn woning van binnen aanvoelt als een sauna. We leveren terrasschermen en rolluiken van de beste kwaliteit. Ze zijn erg duurzaam en gaan dus lang mee. Wanneer je een terrasscherm hebt aan je woning kan de zomer niet meer stuk. Je kunt nu lekker op je terras zitten zonder last te hebben van de felle zon in je gezicht.

Wil je ook de beste combinatie voor zonwering aan je woning? Het hele jaar gebruik maken van de voordelen van rolluiken? Neem dan contact met ons op en krijg advies van een van onze specialisten!

 

Vaardigheden

, , , , , ,

Gepubliceerd op

25 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.