Terrasscherm en rolluiken De Meern

Op deze dag hebben we de achterzijde van deze woning volledig voorzien van zonwering. Op de begane grond hebben we een Verano Ipanema terrasscherm geplaatst. Met dit nieuwe terrasscherm kan de beneden verdieping nu verkoeld worden. Tevens kunnen de bewoners nu ook op een prettige manier buiten zitten in de zomer. Van de zon zullen ze in ieder geval geen last meer hebben nu. De bovenzijde van de woning is voorzien van 3 rolluiken met een ronde kap. Met deze rolluiken blijft ook de bovenzijde van de woning verkoeld. De rolluiken die we hier geplaatst hebben zijn gemaakt van geluiddempend materiaal. Op deze manier heb je geen last van de regen die tegen de rolluiken tikt.

Terrasscherm en Rolluiken

In de zomer is er niets heerlijker dan een koele woning en een plekje in de tuin om te zitten. Met een terrasscherm en rolluiken aan je woning ben je voorzien van een compleet zonwering pakket. Zowel op de beneden verdieping als de overige verdiepingen wordt de zon geweerd. Een terrasscherm is natuurlijk bedoeld voor je terras of veranda waardoor je hier in de zomer weer heerlijk kunt vertoeven. Rolluiken zorgen de hele dag voor verkoeling en zijn hierbij ook nog een goed tegen schade aan de ramen. Met deze beveiliging hoef je amper nog je ramen schoon te maken en kun je elk moment van de dag meer privacy creëren.

Wil je ook een compleet zonwering pakket? Lekker in de tuin zitten onder een terrasscherm en een verkoelde woning? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

1 september 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.