Terrasoverkapping De Meern Veldhuizen

We hebben de bewoners van deze woning in De Meern Veldhuizen blij mogen maken met een prachtige terrasoverkapping. Met deze terrasoverkapping kunnen de bewoners in alle seizoenen comfortabel buiten zitten. De terrasoverkapping is aan de boven kant voorzien van een polycarbonaat plaat die zorgt voor de beste zonwering. Daarbij komt ook dat het nu een prachtig gezicht is in de achtertuin van deze woning. Onder de overkapping kunnen de bewoners nu meubilair plaatsen zonder dat deze nat wordt. Extra bij de terrasoverkapping is een heater gemonteerd voor in de winter. Wanneer de bewoners nu buiten zitten kunnen ze de heater aandoen voor extra warmte. In dit geval is er ook gekozen voor een terrasoverkapping met een dichte zijkant. Op deze manier houd je ook alle wind buiten en kun je genieten van een extra buitenkamer.

Terrasoverkapping De Meern

Een terrasoverkapping wordt gemonteerd aan je gevel. Wanneer je nu naar buiten stapt sta je gelijk in de extra buitenkamer. De felle zon kan niet meer binnenkomen en je kunt gerust buiten zitten. Echter biedt een terrasoverkapping niet alleen in de zomer bescherming. Ook in de andere seizoenen komt een terrasoverkapping van pas. De overkapping zorgt voor een extra buitenkamer en houd je zelf en je meubilair droog. In het geval van een dichte zijkant kan er ook bijna geen wind binnen komen. Daardoor is het nu prettiger om buiten in je tuin te zitten. Met een extra heater gemonteerd is de overkapping helemaal compleet want nu kun je ook op de koudere dagen lekker op je terras zitten.

Wil je ook een extra buitenkamer waar de wind niet bij komt? Je zelf en je buiten meubilair droog houden? Neem dan contact met ons op voor een advies gesprek op maat met een van onze specialisten!

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

21 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.