Ter Aar – Rolluik monteren

Twee afstandsbedienbare rolluiken monteren op de begane grond – Ter Aar

Schaduw Zonwering heeft twee rolluiken op de begane grond gemonteerd in Ter Aar. Beide rolluiken zijn voorzien van ons huismerk radio motor welke bediend kunnen worden met een afstandsbediening. De rolluiken zijn ‘op de dag’ gemonteerd, hierdoor ontstaat er bij gesloten rolluiken stilstaande lucht wat enorm goed isoleerd.

Aan de de achterzijde van de kap van het rolluik en achter de zijgeleiders hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit. Hierdoor is het rolluik ook aan de bovenzijde licht en water dicht, en is er een mooie aansluiting van de zijgeleiders op het metselwerk.

Ter Aar ligt in de provincie Zuid Holland, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

16 januari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.