Screens, rolluiken en zonnescherm geplaatst

We hebben op deze dag een woning voorzien van 3 verschillende soorten zonwering. De bewoners hebben zonder meer de volledige achterzijde laten bezetten met zonwering. Aan de onderkant van de woning hebben we een screen en een zonnescherm. Op deze manier hebben de bewoners hun woning aan de onderkant volledig beschermd tegen zonnestralen. Aan de bovenkant van de woning zijn rolluiken geplaatst. Dit is optimaal voor het slaap comfort aangezien rolluiken niet alleen zonlicht weren maar ook het geluid van buiten dempen.

Zonwering comleet

Met een compleet zonwering pakket zoals we hier geplaatst hebben is je woning optimaal beschermd. Rolluiken en screens zijn een hele praktische toevoeging voor je woning. Ze voor zonwering, isolatie en meer privacy dan je kunt voorstellen. Rolluiken zijn tevens goed als beveiliging aangezien ze de ramen beschermen en blokkeren wanneer gesloten. Bijkomend met een zonnescherm is dit pakket een van de beste combinaties die je kunt bedenken. Niet alleen ben je hiermee verzekerd van wooncomfort binnen je woning maar kun je in de zomer ook heerlijk in de tuin verblijven.

Wil je meer weten over het combineren van zonwering om het beste uit je woning te halen? Twijfel niet en neem direct contact op voor meer informatie of een advies gesprek op maat!

Laat u niet langer verblinden!