Screens, rolluiken en zonnescherm geplaatst

We hebben op deze dag een woning voorzien van 3 verschillende soorten zonwering. De bewoners hebben zonder meer de volledige achterzijde laten bezetten met zonwering. Aan de onderkant van de woning hebben we een screen en een zonnescherm. Op deze manier hebben de bewoners hun woning aan de onderkant volledig beschermd tegen zonnestralen. Aan de bovenkant van de woning zijn rolluiken geplaatst. Dit is optimaal voor het slaap comfort aangezien rolluiken niet alleen zonlicht weren maar ook het geluid van buiten dempen.

Zonwering comleet

Met een compleet zonwering pakket zoals we hier geplaatst hebben is je woning optimaal beschermd. Rolluiken en screens zijn een hele praktische toevoeging voor je woning. Ze voor zonwering, isolatie en meer privacy dan je kunt voorstellen. Rolluiken zijn tevens goed als beveiliging aangezien ze de ramen beschermen en blokkeren wanneer gesloten. Bijkomend met een zonnescherm is dit pakket een van de beste combinaties die je kunt bedenken. Niet alleen ben je hiermee verzekerd van wooncomfort binnen je woning maar kun je in de zomer ook heerlijk in de tuin verblijven.

Wil je meer weten over het combineren van zonwering om het beste uit je woning te halen? Twijfel niet en neem direct contact op voor meer informatie of een advies gesprek op maat!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

29 september 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.