Screens onderhouden bedrijvenverzamelgebouw

Voor een bedrijvenverzamelgebouw zijn screens de meest efficiënte oplossing voor het verkoelen van het gebouw. Met screens houd je 80% van het zonlicht buiten waardoor het zonlicht nog maar weinig effect zal hebben op de binnentemperatuur.

Op deze dag hebben we de screens onderhouden van dit bedrijvenverzamelgebouw in Lage Weide Utrecht. Met dit onderhoud rekken we de levensduur van de screens uit. De binnentemperatuur op kantoor blijft nu aangenaam zonder dat de screens vervangen hoeven worden. Regelmatig onderhoud aan je screens is erg belangrijk als je wilt dat ze lang mee gaan. Je kunt ervoor kiezen om de screens zelf regelmatig schoon te houden. Maar het is natuurlijk verstandig om eens in de zoveel tijd een specialist langs te laten komen om de screens eens goed onder handen te nemen. Een verlengde levensduur van je screens scheelt je een hele hoop kosten want in dit geval hoef je ze niet te vervangen.

Screens onderhouden

Het onderhoud aan je screens is erg belangrijk, zeker als je wilt dat de screens lang meegaan. We adviseren dan ook om je screens minimaal 1 keer per jaar te onderhouden. Het reinigen van je screens is ook onderdeel van het onderhoud.

Onderhoudspunten:

  • Vervuilde screens kunnen worden schoongemaakt met lauw water een kneepje Dreft.
  • Agressieve schoonmaak producten zoals schuursponsjes en hogedrukreinigers zijn uit den boze.
  • Na de schoonmaakbeurt dient het geleidingsprofiel te worden voorzien van een droog smeermiddel. Hiermee wordt de geruisloze werking van je screen gegarandeerd.

Schoonmaak tips:

  • Gebruik voor het schoonmaken een zachte borstel.
  • Gebruik lauw water in plaatst van warm water.
  • Vermijd het schoonmaken in de volle zon, dit kan schoonmaak vlekken veroorzaken op je doek.

Screens verwijderen!

Voor dat je begint met het schoonmaken van je screens is het belangrijk dat je screens op de juiste manier worden ontmanteld. We adviseren om dit altijd te laten doen door een specialist! Het schoonmaken van je screens moet namelijk spanningsloos gebeuren. Ook is het heel belangrijk dat je het doek niet onbegeleid naar beneden laat komen om zo schade te voorkomen.

 

 

Laat u niet langer verblinden!