Screens Ijsselstijn

We hebben weer prachtige screens geplaatst voor de perfecte zonwering. Dit keer hebben we screens geplaatst in Ijsselstijn. De screens dienen als zonwering en raamdecoratie. Wanneer de bewoners nu thuis komen zullen de kamers niet meer aanvoelen als een sauna. Het blijft nu lekker koel in huis wat het prettiger maakt om te leven. De screen zijn strak langs het raam geplaatst wat zorgt voor de optimale zonwering. De binnentemperatuur van de woning zal voortaan aangenaam blijven en nooit meer aanvoelen als een sauna.

Screens Ijsselstijn voor zonwering

Screens zijn een van de meest praktische vormen van zonwering. Omdat de screens vlak langs het raam geplaatst worden zorgt dit voor de meest effectieve zonwering. De screens nemen geen ruimte in beslag waardoor je vrije doorloop houdt langs het raam. De screens schuiven omhoog en omlaag langs je raam en ze zitten gemonteerd aan de buitenzijde van uw raam. Hierdoor wordt je raam vanaf de buitenkant bedekt en kan er geen warmte naar binnen komen. De screens zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden en zijn vuilafstotend.

Ben je het ook zat dat je woning steeds weer aanvoelt als een sauna wanneer je thuis komt? Wij vinden dat iedereen een lekker koel huis verdient. Neem contact met ons op en we kunnen ook jouw woning voorzien van zonwerende en warmte afstotende screens!

 

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

11 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.