Screen Woerden

Aan deze woning in Woerden hebben we vandaag een prachtig screen geplaatst. Met dit nieuwe screen is de keuken beschermd van alle zonlicht. Daardoor zal deze woning niet meer aanvoelen als een sauna en kunnen de bewoners comfortabel leven. Een screen zorgt voor optimale zonwering voor deze woning, zelfs op de warmste dagen weet dit screen de warmte buiten te houden. Echter zorgt dit screen niet alleen voor zonwering en het buiten houden van warmte voor deze woning. Een screen heeft namelijk ook in de winter zijn voordelen want in de winter heeft hij een isolerende functie. Wanneer de bewoners ’s avonds en ’s nachts nu hun screen dichtdoen blijft de warmte veel beter binnen de woning.

Zonwering Screen Woerden

Een screen zit vlak langs het raam gemonteerd en gaat door middel van 2 begeleiders omhoog en naar beneden. Hij zit aan de buitenkant bevestigd waardoor hij er voor zorgt dat alle zonnestralen worden tegengehouden. Daardoor blijft de binnentemperatuur de gehele zomer lekker koel. Bij een screen kan er niet meer naar binnen gekeken worden maar kun je wel naar buiten kijken. Een screen heeft dan ook geen verduisterende functie waardoor het wel lekker licht blijft in je woning. Behalve zonwering en isolatie zorgt een screen dus ook voor een beetje extra privacy.

Wil je ook genieten van deze voordelen? Extra privacy en zonwering voor je woning? Neem dan nu contact op en krijg een advies gesprek op maat van onze specialisten!

 

Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

30 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.