Screen op dakkapel Oog in Al

In de wijk Oog in Al in Utrecht hebben we op de dag een screen geplaatst op een dakkapel. Het screen is handbediend en heeft geleiders zonder rits. Hij is op professionele wijze gemonteerd en zorgt daardoor voor zonwering tot wel 80%. De slaapkamer onder de dakkapel is nu heerlijk verduisterd en zal een stuk beter slapen. Ook de temperatuur blijft stukken aangenamer wanneer je de screens overdag dicht laat zitten. Zo blijft het zonlicht de hele dag buiten en hoef je niet naar bed te gaan in een sauna.


Dakkapel en screen

Met een screen gemonteerd aan je dakkapel creëer je een prettige temperatuur in je slaapkamer. De combinatie van een dakkapel en een screen bied optimaal comfort in de slaapkamer. De extra ruimte die gecreëerd is met de dakkapel kan nu optimaal benut worden dankzij de aangename temperatuur en verduistering.

Wil je ook optimaal comfort en slapen in een verduisterde kamer? Neem dan nu contact op en wij komen langs voor een vrijblijvend advies gesprek op maat!Vaardigheden

Gepubliceerd op

20 september 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.