Maarssen – Screen monteren

Handbediend screen monteren ‘op de dag’ in Maarssen

Schaduw Zonwering heeft een hand bediende screen gemonteerd op de begane grond van een één-gezinswoning in Maarssen. Er is gekozen voor een standaard screen en geen ritsscreen omdat het screen zich op de begane grond bevind en deze niet zal worden gebruikt met stevige wind. Het screen wordt handmatig bediend met een bandopwinder aan de binnenzijde.

Aan de de achterzijde van de kap van het screen en achter de zijgeleiders hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit. Hierdoor is het screen ook aan de bovenzijde licht en water dicht, en is er een mooie aansluiting van de zijgeleiders op het metselwerk. Doordat er gekozen is voor een lichte kleur doek blijft het in de woning met gesloten screen toch erg licht.

Maarssen ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

29 december 2016

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.