Rolluiken Woerden

Deze dag is dit huis in Woerden voorzien van de beste kwaliteit rolluiken van Schaduw Zonwering. De complete woning is voorzien van rolluiken waardoor alle ramen beschermd zijn. In de zomer kunnen alle rolluiken er nu voor zorgen dat de woning niet te erg op warmt en het comfortabel is om binnen te leven. Aan het grote raam aan de voorzijde is een speciaal rolluik gemaakt. Er zijn namelijk 3 rolluiken aan elkaar gekoppeld die samen zorgen voor de beste bescherming van het raam.

Rolluiken Woerden

Welke voordelen hebben rolluiken voor jouw woning in Woerden? Hoofdzakelijk zijn rolluiken de beste zonwering voor je woning. Echter zijn ze in de winter functioneel als isolatie voor je woning. Rolluiken komen dus het hele jaar van pas. Met deze nieuwe rolluiken van Schaduw Zonwering is de woning ook tegen inbraak beveiligd. En omdat de rolluiken geluidswerend zijn zullen de bewoners geen last meer hebben van verkeer dat langsrijdt. Bovendien zullen de rolluiken zorgen voor optimale privacy, want niemand kan nu namelijk nog naar binnen kijken. Heb je vaak last van een lichte slaapkamer en zou je graag wat verduistering willen zodat je goed kunt slapen? Ook hiervoor zijn rolluiken de perfecte oplossing! Met al deze voordelen die je hebt het hele jaar door zijn rolluiken een goede investering voor je woning.

Wil je ook het hele jaar gebruik maken van deze voordelen? Twijfel niet en neem contact met ons op zodat onze specialisten ook jou op maat kunnen adviseren!

 

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

25 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.