Rolluiken Utrecht Leidsche Rijn

Deze woning in Utrecht Leidsche Rijn is deze dag voorzien van rolluiken door Schaduw Zonwering. De woning is met deze nieuwe rolluiken nu goed beveiligd tegen inbraak en schade. Rolluiken zijn erg populair in Nederland omdat ze diverse voordelen bieden voor je woning. Ook de bewoners van deze woning hebben nu de stap gemaakt naar meer woongemak. Dit heeft alles te maken met de voordelen van een rolluik. Ze zijn nauwelijks op een hand te tellen en komen het hele jaar door van pas. Op de warme dagen van het jaar was het in de woning van deze bewoners vaak veel te heet. Rolluiken waren hiervoor de oplossing want het is er nu lekker koel binnen in de woning.

Rolluiken Utrecht

Een rolluik plaatsen is de meest effectieve manier van zonwering. Rolluiken weren namelijk al het zonlicht en zal er voor zorgen dat alle warmte buiten blijft. Echter, zijn rolluiken in de winter de perfecte isolatie en blijven de stook kosten hierdoor erg laag. Zowel in de zomer als in de winter zijn rolluiken erg handig. Daarnaast zijn rolluiken ook in de andere jaargetijden erg praktisch voor geluidswering en verduistering. Met rolluiken zorg je voor genoeg privacy want niemand kan hier doorheen kijken. Rolluiken zijn weliswaar de beste manier van zonwering en bieden hierbij een heleboel extra voordelen voor je woning.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw woning? Neem dan contact met ons op en krijg advies gebaseerd op jouw woning en wensen!

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

16 mei 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.