Utrecht Overvecht – Rolluiken

Utrecht-Overvecht – Twee afstandsbedienbare rolluiken monteren

Schaduw Zonwering heeft twee rolluiken op een woning in de Utrechtse wijk Overvecht gemonteerd. Beide rolluiken zijn voorzien van een bedrade motor welke bediend kunnen worden met een opbouwschakelaar aan de binnenzijde van de woning. De rolluiken zijn ‘op de dag’ gemonteerd, hierdoor ontstaat er bij gesloten rolluiken stilstaande lucht wat enorm goed isoleerd.

Beide motoren van de rolluiken zijn aan elkaar geschakeld. Dit heeft als voordeel dat er in de woning maar een opbouwschaklaar in plaats van twee zijn gemonteerd. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een twee-polige schakelaar kunnen beide rolluiken te gelijk bediend worden.

Aan de de achterzijde van de kap van het rolluik en achter de zijgeleiders hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit. Hierdoor is het rolluik ook aan de bovenzijde licht en water dicht. Daarbij is er een mooie aansluiting van de zijgeleiders op het metselwerk.

Overvecht is een wijk in de stad Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

18 december 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.