Rolluiken antraciet De Meern

Op deze dag hebben we in De Meern Veldhuizen antraciet grijze rolluiken geplaatst. Aan de voorzijde van deze woning zit een groot raam waar iedereen doorheen kan kijken. Met een groot nieuw rolluik op het raam kunnen de bewoners nu rustig zitten in de woonkamer met de gewenste privacy. De antraciet grijze rolluiken passen erg goed bij de woning en geven echt een bepaalde stijl af. De rolluiken zijn geleverd met een afstandbediening waardoor het verstellen gemakkelijk vanaf de bank kan.

Rolluiken antraciet

Wanneer je rolluiken wilt aanschaffen kom je voor diverse keuzes te staan die allemaal invloed hebben op het uiterlijk en de prijs. Allereerst wil je natuurlijk rolluiken laten plaatsen door iemand die er verstand van heeft. Want als de montage niet goed gedaan wordt, zal de levensduur van je rolluiken aanzienlijk verminderen. Laat de montage dus over aan een vakman en zorg ervoor dat je lang gebruik kunt maken van de voordelen die rolluiken te bieden hebben. Maar waar zijn rolluiken eigenlijk goed voor behalve zonwering? Ten eerste zorgen rolluiken voor extra beveiliging aan je woning. Inbrekers komen moeilijker binnen en je ramen zijn beschermd tegen schade en vuil. In de winter werken rolluiken ook als isolatie en je kunt kiezen voor geluiddempend materiaal zodat je geen last hebt van de regen die op het raam tikt.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? En wil je ook de perfecte rolluiken voor een scherpe prijs? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

2 september 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.