Rolluik Zeist

Aan deze woning in Zeist hebben we deze dag meerdere rolluiken geplaatst. De rolluiken zijn bedoeld als zonwering en bescherming voor de woning. Wanneer de bewoners nu weg zijn kunnen ze de rolluiken dicht doen. Op deze manier blijft de warmte buiten en zijn de ramen en deuren beschermd. De rolluiken zitten vlak langs het kozijn gemonteerd en zijn voorzien van noodbediening. De bewoners zijn nu voorzien van rolluiken die het hele jaar van pas komen. Bovendien bieden de rolluiken het hele jaar door bescherming. In de zomer houden ze het zonlicht buiten en zal de woning van binnenuit lekker koel zijn. Echter zijn de rolluiken ook in de winter erg praktisch omdat ze werken als isolatie. De bewoners zullen nu dus besparen op energie kosten in de winter omdat de warme moeilijk nog kan ontsnappen.

Rolluik Zeist

Een rolluik in Zeist is de ideale manier om er voor te zorgen dat je woning beschermd blijft. Immers zijn de rolluiken gemaakt van stevig aluminium dat moeilijk kapot gaat. Met een rolluik is je raam dus afgesloten en beschermd van buiten af. Ook blijft de temperatuur in je woning eindelijk eens comfortabel in de zomer en kun je ’s winters goed besparen op energie kosten. Houd in de winter de rolluiken ’s avonds en ’s nachts gesloten zodat ze je woning goed kunnen isoleren.

Wil je ook genieten van een koele woning in de zomer en een geïsoleerde woning in de winter? Neem dan nu contact op en laat je adviseren door een van onze specialisten!

 

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

20 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.