Rolluik Vleuten

Aan de beneden zijde van deze woning in Vleuten hebben we deze dag een prachtig rolluik geplaatst. Het rolluik heeft een mooie donkere kleur wat erg goed past bij deze woning. Hij is gemonteerd op het metselwerk en tot op de puntjes perfect afgewerkt. Vanaf binnen kan het rolluik worden bediend met een wandschakelaar. Met deze nieuwe aanwinst voor de woning hebben de bewoners het hele jaar door voordelen. Ten eerste zal de woonkamer in de ’s zomer niet meer aanvoelen als een sauna. Ten tweede is het rolluik ’s winters functioneel als isolatie en blijft de warmte nu dus binnen de woning.

Rolluik Vleuten

Een rolluik biedt meerdere voordelen welke stuk voor stuk een aanwinst zijn voor je woning. Rolluiken worden strak langs je raam gemonteerd en zijn gemaakt van stevig materiaal. Op deze manier is je woning een stuk veiliger en wordt het zonlicht voor 100% geweerd. Daarnaast zorgen rolluiken in de winter voor isolatie van je woning en heb je dus het hele jaar toevoeging aan je woning. Echter, zijn dit niet de enige voordelen van een rolluik. Ze zorgen er namelijk ook voor dat je woning in waarde stijgt. Kortom, bieden rolluiken je een goed beveiligde woning, bescherming van je ramen en een heel jaar vol aan voordelen. Hierdoor kun je het hele jaar weer extra comfortabel leven.

Vind je het moeilijk om te kiezen of weet je niet precies wat je wil? Neem dan contact met ons op en krijg advies van onze zonwering specialisten!

 

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

14 mei 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.