Rolluik Utrecht Terwijde

Aan deze woning in Utrecht Terwijde hebben we een A-kwaliteit rolluik geplaatst. Het rolluik dient voornamelijk ter beveiliging en zonwering van deze woning. Het rolluik is van de beste kwaliteit maar is geplaatst tegen een scherp tarief. Rolluiken bieden een heleboel voordelen voor deze woning. Zo is een rolluik niet alleen zonwerend maar ook geluiddempend. De bewoners kunnen nu dus rustig slapen zonder last te hebben van geluiden die zich afspelen op de straat. Een rolluik is geschikt voor elke woning en net als deze woning zullen de voordelen voor iedereen het hele jaar door van pas komen.

Rolluik Utrecht

Met een rolluik in Utrecht bescherm je jouw woning tegen inbraak en schade. Rolluiken komen het hele jaar van pas. Ze zijn namelijk in de zomer goed voor zonwering waardoor je woning lekker koel blijft. Echter werken rolluiken 2 kanten op want in de winter zorgen ze namelijk voor isolatie waardoor je woning lekker warm blijft. Met rolluiken kun je dus het hele jaar genieten van vele voordelen. Je kunt nu zelfs lekker slapen zonder dat de gordijnen licht door laten. Rolluiken zorgen namelijk voor de optimale verduistering van je kamer. Ze laten geen enkel straatje licht door.

Wil je ook het hele jaar genieten van deze praktische voordelen? Wil je goede service en plaatsing tegen een scherp tarief? Neem dan contact met ons op en krijg advies van onze specialisten!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

8 mei 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.