Rolluik op dakkapel Maarssen

Op deze dag hebben we in Maarssen een rolluik op een dakkapel geplaatst. We hebben hiervoor een hoogwerker gebruikt zodat we makkelijk bij de dakkapel konden. Door een hoogwerker te gebruiken konden we de montage netjes af werken. Het voordeel van een rolluik op je dakkapel is dat je kamer volledig verduisterd kan worden. De dakkapel blijft op deze manier ook langer mooi want het rolluik zorgt voor bescherming. Vuil en insecten kunnen niet bij de dakkapel komen wat er veel schoonmaken scheelt.

Rolluik op dakkapel

Een rolluik plaatsen op je dakkapel is een beslissing die veel mensen maken om hun leefomgeving te verbeteren. In de zomermaanden kan het vaak erg warm worden. Hierdoor wordt je kamer vaak de hele dag opgewarmd. Met een rolluik op je dakkapel is dit nu voorbij. Rolluiken zijn namelijk erg goed in het weren van zon. Zo blijft de warmte buiten en kun je lekker slapen in een koele kamer. Buiten dit zal een rolluik 100% van al het licht dat van buiten komt weren. Met een koele en verduisterde kamer kun je nu eindelijk de nachtrust krijgen die je verdiend.

Wil je ook een rolluik op je dakkapel? Een koele kamer die ’s nachts verduisterd kan worden? Neem dan nu contact met ons op voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!