Rolluik Driebergen-Zeist

Op deze dag hebben we een rolluik geplaatst op de achterdeur van deze woning in Driebergen-Zeist. De bewoners zijn erg blij met het nieuwe rolluik want dit zorgt ervoor dat er extra beveiliging is. Inbrekers komen nu moeilijk binnen en zullen eerst langs het rolluik moeten. Antraciet van kleur en met afstandsbediening geleverd maakt het rolluik compleet. Hij ziet er goed uit en werkt gemakkelijk op afstand wat heel prettig is voor de bewoners. Met het nieuwe rolluik op de deur kunnen de bewoners nu met een veilig gevoel naar bed.

Rolluik: Bescherming

Rolluiken maken je woning een heel stuk veiliger. Ten eerste beschermen rolluiken je ramen en deuren tegen schade en vuil. Ook bij storm bestaat er geen kans dat er schade aan je ramen of deuren gemaakt wordt. Voor inbrekers hoef je ook niet langer te vrezen. Het openbreken van een rolluiken is niet bepaald makkelijk en dit zal verre van snel en geluidloos gaan. Inbrekers laten je woning liever met rust wanneer er rolluiken zijn gemonteerd. Rolluiken komen het hele jaar van pas. In de zomermaanden kun je ze gebruiken als zonwering en in de wintermaanden zijn ze goed voor isolatie. Bescherming, privacy en verduistering zijn voordelen die je het hele jaar door hebt.

Wil je ook een woning die veilig is tegen inbrekers? Bescherming tegen schade aan uw ramen en deuren? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 september 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.