Rolluik dakkapel Vleuten

We hebben deze dag een prachtig rolluik geplaatst op de dakkapel van deze woning in Vleuten. Met deze nieuwe aanwinst voor de woning kan er rustig worden geslapen in een donkere en koele kamer. In de zomer zullen de bewoners nu veel profijt hebben van dit nieuwe rolluik op hun dakkapel. Niet alleen zorgt het rolluik op de dakkapel voor zonwering maar ook voor het weren van ongewenste geluiden van buiten. Daarbij komt ook dat het rolluik de meest effectieve bescherming is voor je ramen. Behalve de praktische voordelen van het rolluik ziet het er ook erg mooi uit en stijgt de waarde van je woning hiermee.

Rolluik dakkapel

Een rolluik op je dakkapel wordt strak langs het raam gemonteerd. Een rolluik is van kunststof of aluminium gemaakt. Vaak wordt er gekozen voor aluminium omdat deze variant ook beter isoleert. Rolluiken die elektrisch zijn gaan altijd open en dicht met behulp van een afstandsbediening of een wandschakelaar. Wil je de prijs liever laag houden? Kies dan voor handmatige rolluiken. Met nieuwe rolluiken van Schaduw Zonwering profiteer je het hele jaar door van voordelen. Ook kun je een hele boel besparen op je vaste lasten wanneer je rolluiken hebt. Zo bespaar je in de zomer op de airconditioning en in de winter op de kachel. Rolluiken zijn namelijk zo gemaakt dat ze warmte buiten houden en aan de andere kant weer isoleren.

Wil je ook een rolluik op je dakkapel? Het hele jaar door gebruik maken van al zijn praktische voordelen? Neem dan contact op en krijg advies op maat van onze specialisten!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

28 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.