Rolluik Breukelen

Schaduw Zonwering heeft deze dag een rolluik geplaatst aan deze woning in Breukelen. Met dit nieuwe rolluik aan de woning is het huis nu optimaal geïsoleerd. Daarnaast zorgt het rolluik zorgt voor verduistering, zonwering en bescherming voor deze woning. Het rolluik is strak langs het raam gemonteerd en van binnenuit bedienbaar met een wandschakelaar. Wanneer het nu warm is en er veel zonlicht naar binnen schijnt kunnen de bewoners nu gemakkelijk hun woning beschermen tegen deze hitte.

Rolluik Breukelen voor bescherming en zonwering

Rolluiken zijn heel erg populair in de omgeving Breukelen en omstreken. Ze zijn zo populair omdat ze veelzijdige mogelijkheden kenen. In de zomermaanden kunnen de temperaturen heel erg oplopen. Daardoor kun je bijna niet meer zonder zonwering. Met zonwering houd je de woning koel en komt er geen ongewenst zonlicht binnen. Wanneer je de ramen aan de  bovenkant van je woning wilt beschermen zijn rolluiken de meest voor de hand liggende optie. Een rolluik zorgt er voor dat ook je ramen aan de bovenzijde beschermt zijn en dat ook hier de temperatuur aangenaam blijft.

Wil je ook de bovenzijde van je woning beschermen tegen? Geen ongewenst zonlicht binnenlaten en de temperatuur lekker aangenaam houden? Twijfel dan niet en kies ook voor een duurzaam rolluik van Schaduw Zonwering!

 

Laat u niet langer verblinden!