Rolluik Breukelen

Schaduw Zonwering heeft deze dag een rolluik geplaatst aan deze woning in Breukelen. Met dit nieuwe rolluik aan de woning is het huis nu optimaal geïsoleerd. Daarnaast zorgt het rolluik zorgt voor verduistering, zonwering en bescherming voor deze woning. Het rolluik is strak langs het raam gemonteerd en van binnenuit bedienbaar met een wandschakelaar. Wanneer het nu warm is en er veel zonlicht naar binnen schijnt kunnen de bewoners nu gemakkelijk hun woning beschermen tegen deze hitte.

Rolluik Breukelen voor bescherming en zonwering

Rolluiken zijn heel erg populair in de omgeving Breukelen en omstreken. Ze zijn zo populair omdat ze veelzijdige mogelijkheden kenen. In de zomermaanden kunnen de temperaturen heel erg oplopen. Daardoor kun je bijna niet meer zonder zonwering. Met zonwering houd je de woning koel en komt er geen ongewenst zonlicht binnen. Wanneer je de ramen aan de  bovenkant van je woning wilt beschermen zijn rolluiken de meest voor de hand liggende optie. Een rolluik zorgt er voor dat ook je ramen aan de bovenzijde beschermt zijn en dat ook hier de temperatuur aangenaam blijft.

Wil je ook de bovenzijde van je woning beschermen tegen? Geen ongewenst zonlicht binnenlaten en de temperatuur lekker aangenaam houden? Twijfel dan niet en kies ook voor een duurzaam rolluik van Schaduw Zonwering!

 

Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

13 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.